Emalisuoni

Tänään tämä emäntä iski suoraan oikeaan kulta-... eiku emalisuoneen! Kiersin töiden jälkeen kiireesti muutaman lähikirpun. Ja voi, mitä aarteita löysinkään! :)Esteri Tomulan suunnitteleman pienen Tatti-kulhon löysin Länsikirppikseltä kympillä. Sininen Arabian/Wärtsilän Orient-kulho ja punainen Finel löytyivät Kirppis & Cafe Markiisitarilta. Musta Finel taas osui silmiini SPR:n Kontissa. Näistä isommista jouduin pulittamaan ihan kunnon hinnan, olivat hieman kahdenkympin molemmin puolin. Onneksi maanantain huutokauppareissulla säästyi rahat, koska eihän näitä nyt voinut olla ohittamatta. ;D Markiisittarelle ja Konttiin jäi runsaasti muitakin kuviottomia emaleita, mutta kaikkia en valitettavasti pystynyt kotiuttamaan.

Täysin priimaa näistä ei ole mikään, mutta ovat kyllä hyvässä kunnossa ja täysin käyttökuntoisia. Huonokuntoisia koriste-esineitä en oikeen viitsikään ostaa. Monesti myös kirpulle on jäänyt joku ihana esine, jos en ole sille käyttötarkoitusta keksinyt. Nämä aarteet eivät takuulla jää pelkästään kaappiin pölyttymään.

Viikko sitten löysin myös lähikirpulta Granitin sinivalkoisen kulhon. Se oli oikein kirppishintainen, vain 50 senttiä. :)
 

Toivottavasti emalionni suosisi jatkossakin.

Löytämisen iloa tähän viikkoon!
 Tervetuloa uusi lukija! :)

10 kommenttia

 1. Voi mitä löytöjä olet tehnyt. Tuo sienikulho on ihana :)

  ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatti on kyllä yksi mun ehdottomista suosikeista. Tällaisen kun joskus löytäisi vielä isompana (ja sellaiseen hintaan, että kykenisi ostaan). :)

   Poista
 2. Hienoja löytöjä! T. Toinen emalin keräilijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin jo aiemmin käynyt ihastelemassa mm. sun Neptunia ja muita ihania löytöjä. On ne emalit vaan ihania. :)

   Poista
 3. Ihania!! Mä tahtosin kanssa löytää itselleni tatin, mutta vielä ei ole tullut vastaan sellaisella hinnalla jonka voisin maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatit tuppaa olemaan kyllä hinnoissaan. Ennen en ole niihin kirppiksillä törmännyt ja esim. huutonetissä niistä pyydetään ihan liikaa. Isomman tällaisen tatin ja mustavalkoisen Neptun-kattilan haluaisin vielä joskus löytää edullisesti.

   Poista
 4. Hyviä löytöjä, tuo Tatti on kyllä tosi symppis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen vielä vähän hämmästynyt eilisestä tuurista. Harvoin näin paljon ja näin hyväkuntoista emalia tulee kerralla vastaan. :)

   Poista
 5. Tatti-kulhon siivittämänä löysin tieni tänne. :) Äidiltäni perin sellaisen. Se kulho on kyllä niin elämää nähnyt kuin olla ja saattaa, ja mietinkin jos löytäisin sille vähän parempikuntoisen kaverin.

  t. quu Kermakakusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että löysit tänne. Tatti-kulhot on kyllä aikamoisia aarteita vaikka olisivatkin elämää nähneitä. Toivottavasti löydät sille joskus komeamman kaverin. :)

   Poista