Pikkuinen potilasBlogi on ollut taas muutaman päivän hunningolla, kun viikkoon on mahtunut niin paljon touhua. Keskiviikkona vein Elsan steriloitavaksi. Samalla korjattiin pieni napatyrä ja laitettiin mikrosiru. Oli siis kokonaisvaltainen kissanhuoltopäivä. Lääkäri suositteli kaulurin käyttöä, mutta eihän se meillä oikeen toiminut. Elsan oli vaikea kävellä se päässä, kun jäi sen kanssa joka paikkaan jumiin. Kävely onnistui parhaiten peruuttamalla. :) Kauluri vaihtuikin jo ensimmäisenä iltana trikoopaidastani tehtyyn pukuun. Se on toiminut paljon paremmin ja pysynyt hyvin päällä. Pikkuinen alkaa olla jo paljon virkeämpi. 

Toivottavasti haava parantuisi hyvin ja pääsisimme yhdessä pihalle ulkoileen. Tänään vietinkin siellä jo jonkun tovin haravoiden ja siivoten kukkapenkkejä. Huomenna olisi tarkoitus jatkaa sitä projektia. Pihalle on myös rakentumassa uusi komposti. Näistä lisää sitten ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua! :)

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hieman se oli aluksi ressukka, mutta onneksi alkaa olla nyt jo piristymään päin. :)

   Poista
 2. Voi pikkusta.. Kissat on kyllä niin onnettomia tötsät päässä! Mä oon löytäny niin näppärän eläinlääkärin, että tekee niin pienen haavan ettei mitään tötsiä yms tarvita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli kaksi pikkuista haavaa, kun napatyräkin korjattiin. Onneksi tikit on ommeltu sisäpuolelle ja ne on sulavia, niin niistä ei tarvitse huolehtia. Tuollaiset tötsät on kyllä ihan vihoviimeisiä keksintöjä. Kauhean innoissan typy ei ollut myöskään puvustaan. Annettiin sen sitten jo eilen illalla oleilla ilman sitä, kun haava näytti siteen poiston jälkeen siistiltä. :) Ei ole kyllä ressukka ihan oma itsensä, kun joutuu inhottavaa pötkyläpukua pitämään. :(

   Poista