Kesän viimeinen


Lähdimme töiden jälkeen perjantaina isännän isovanhempien mökille ja jäimme sinne yöksi. Saattaa olla, että oli tämän kesän viimeinen viikonloppu siellä. Ilmassa on selkeästi syksyn tuntua, vaikka päivällä lämpötila on noussut kahdenkymmenen asteen tuntumaan. Isäntä kävi järvellä, mutta itse keskityin laiturilla halpaan punaviiniin ja vielä halvempiin sipseihin. Tulevina kesinä mökillä riittää puuhaa, joten luultavasti tulen kirjoittamaan siitäkin jatkossa enemmän täällä.

Äiti oli tehnyt tänään naapurustossaan pihakirppiksellä loistavia löytöjä minulle. Palaan niihin pikimmiten. Paljon muutakin sisustusaiheista juttua on tulossa, kunhan vain ehtisi ja saisi aikaiseksi.

Rentouttavaa lauantaita! :)

6 kommenttia

 1. Nyt alkoi tekemään mieli cipsejä....valkkaria onkin jo lasissa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Toivottavasti sipsejä löytyi jostain. :)

   Poista
 2. Syksy tosiaan on tullut! Sen huomaa omalla kohdalla viimeistään siitä, että alkaa tehdä mieli punkkua. :D Mä en jostain syystä voi juoda punkkua kesällä.. Se on jotenkin liian tuhtia!

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle punkku kelpaa kyllä aina. ;) Mutta ehkä se tosiaan on sellainen syksyjuoma. Parhaimmillaan sohvalla kynttilänvalossa hyvässä seurassa nautittuna.

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa että syksy on tulossa :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta olisin voinut viipyä vielä hetken kesän lämmössä, mutta onhan se ihan kiva päästä tunnelmoimaan kynttilän valossa.

   Poista