Suomen kaunein kattausKuvailin viime sunnuntai-iltapäivän kattauksen siinä mielessä, että laittaisin sen mukaan Arabian Suomen kaunein kattaus kilpailuun (klik!). Pupu meni pöksyyn selaillessa toinen toistaan upeampia kattauksia ja päätin jättää kuvani jonnekin tietokoneen muistin syöveriin. Eilen kuitenkin rohkaistuin muutaman muun bloggarin näyttämän esimerkin myötä ja laitoin kattaukseni mukaan kilpailuun. Tuskin tästä nyt mainetta ja mammonaa tulee, mutta tulipahan osallistuttua. Käy ihmeessä katsomassa kaikki ihanat kattaukset, äänestä suosikkiasi ja osallistu itsekin.

Oman kattaukseni nimi on Sunnuntai-ilta. Yhdistin siihen kaikki Arabian omat suosikkini: Malvaa, Kiltaa ja Pomonaa. Mukaan pääsi myös Finelin Pehtoori.

10 kommenttia

 1. Mahtavaa, kattauksessasi on sitä jotakin,tykkään !! Katselin niitä kattauksia minäkin :) ja jätin omani pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Laita ihmeessä omasi mukaan. Vielä on aikaa osallistua. :)

   Poista
  2. Kävin äänestämässä sinun kattausta, toivon että voitat :)

   Poista
 2. Kävin katsomassa upeita kattauksia, mutta sinun kattauksesi ei jää yhtään muiden varjoon. Siispä äänestin sitä. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuon kattauksen kehtasi kilpailuun laittaa, ihana vanhanajan tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman päivän asiaa pohdin, kun kuva tuli otettua kauheasti suunnittelematta ja pöytäliinakin näyttää olevan kuvassa hieman rypyssä. :)

   Poista
 4. Hei! Eksyin sivuillesi. Tosi kivannäköinen koti teillä! Ja nämä Malva-astiat ovat myös meillä keräilyn kohteena :) Ruokalautaset, kannu ja jotain vateja löytyy. Mistä ihmeestä olet löytänyt noita kuppeja?? Me ollaan meinaan etsitty niitä jo aika kauan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisi kahvikuppia löysin vajaa vuosi sitten SPR:n Kontista ja siitä se keräily sitten alkoi. Yhden kupin ystäväni bongasi romutorilta ja osti sen minulle. Tosi vaikea on ollut kyllä löytää kuppeja. Muita astiaston osia löytyy helpommin. Eräs keräilijäpariskunta (heillä satoja eri Arabian kahvikuppeja) sanoi, että kuulemma nämä astiat ovat japanilaisten suosiossa ja sarjaa on viety paljon sinne.

   Poista