Vilukissa
Takkaa on tullut lämmitettyä ahkerasti, kun meillä ei ole ollut vielä lämmöt päällä ja lämpötila on välillä laskenut alle 20 asteeseen. Täytyy sanoa, että on kyllä hyvin huomannut kuinka vanha talo hengittää. ;) Yöt on ollut nyt niin vilpoisia, että isäntä laittoi sitten eilen lämmöt päälle. Nyt tarkenee taas. 

Ihana vihreä kisulämpömittari on uusimpia löytöjäni Facebookin kirppiksellä. Se pääsi kuistilta blogivalojen (klik!) tieltä yläkertaan siirtyneiden mukivalojen kaveriksi.

Kuvan mittarista laitoinkin jo viikolla Instagramiin (klik!). Sieltä blogin löytää tutulla nimellä Pilviraitti. Lisäksi Facebookissa (klik!) ehdin jo eilen hehkuttamaan ihanaa arvontaa, joka käynnistyy ensi viikolla. Pysykäähän siis kuulolla. :)

Isäntä lähti käymään rautakaupassa ja aikoo toteuttaa yhden kivan sisustusjutun. Itse taidan suunnata kohta syksykukkaostoksille. Kivaa viikonloppua! :)

12 kommenttia

 1. Kyllä on täälläkin takka ollut ahkerassa käytössä...:)
  Valot ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Takkaa on kyllä kiva pitää päällä tunnelmankin vuoksi ja on se puilla saatu lämpö ihan omaa luokkaansa. :)

   Poista
 2. Juu, kyllä täälläkin on joutunut puita kantelemaan.
  Kissamittari on ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka lämmöt on nyt päällä, niin puita saa kyllä kantaa kevääseen asti. Nytkin on ihana bloggailla takkatulen ääressä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tän kun näin, niin en voinut millään vastustaa. Jostain syystä nyt kaikki kissajutut iskee täysillä. :)

   Poista
 4. Kerrassaan upea tuo kissamittari, ja mikä väri ♥ :)

  VastaaPoista
 5. Kuumahan teillä on ollut. Meillä vedetään villasukkia jalkaan aamulla + 15 asteessa. 20 astetta on jo liian kuuma :D Talvisin 18 astetta on just hyvä, enempää ei tarvitse edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mua alkaa paleltaa kun lämpö laskee alle 23-24 asteen. :D Täytyis varmaan totutella vähän viileämpään.

   Poista
  2. Kannattaa. Kyllähän se säästää lämmityskuluissa ja huoneilmakin on vähän raikkaampaa. Oikea villapaita vaan päälle ja säätimet pienemmälleen :)

   Meillä ei ole varaajaa, niin taloa lämmitetään silloin kuin tulee kylmä ja sitä lämmintä tulee niin kauan kuin pannussa on tulet, eli silloin kun ollaan kotosalla ja valveilla.

   Poista
  3. Totta. Meillä on öljylämmitys, joten pitkän pennin siinä säästäisi, jos laskisi lämpöä parilla asteella. Tosin öljylämmitys pitää nyt lämmön siinä 20 asteen tietämillä ja sitten lämmitetään takkaa (lähes) joka päivä, joka nostaa lämpöä vielä jokusen asteen.

   Poista