Kirppislakko
Olen ajatellut pitää vähän kirppislakkoa, koska tämän vuoden sisustusbudjetti on aikalailla täytetty, koska sohvapohdintojen (klik!) päätteeksi ostin Iskun Estellen. Hienosti te osasitte arvata, mihin valinta kohdistui. :)

Kirppislakko ei kuitenkaan ota onnistuakseen. Tänään lähdin ihan vaan äidin seuraksi kirppikselle. Äiti ei ostanut mitään (paitsi minulle tuon limen vihreän Finelin kulhon palkaksi yhdestä hommasta), mutta itse kotiuduinkin taas kaikenmaailman kippojen kanssa. Kaksi Oiva Toikan Flora lasia, Finelin turkoosi pieni kulho ja Aarikan halpa Riemuraita oli pakko saada. Noh, jos sitä jatkossa yrittäisi vähän tsempata. Sitä paitsi sain tänään joitakin tavaroitani myytyä, joten eikai tämä niin paha juttu ollut. :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

34 kommenttia

 1. Voi että, mulla ei kyllä millään onnistuisi kirppislakko! :D

  VastaaPoista
 2. Pitäisi aina olla kirppislakossa niin johan alkaisi löytyä aarteita kirppiksiltä! :D
  Sama se on minkä vain shoppailulakon kanssa... ;)
  Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Silloin kun jotain etsii, niin mitään ei löydä. Sitten kun lähtee "ihan vaan katseleen" niin tulee monen kassin kanssa kotiin.

   Poista
 3. Mutta nuohan ovat ihan taarpeellisia ostoksia...pakkohan nuo oli kotiuttaa...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ainahan sitä kulhoja tarvii ja juomalaseja. :D

   Poista
 4. Ei kai tuo vihreä Finel ole Hämeenkyröstä? Saatoin sitä eilen hypistellä ja kuolata ja ihastella, mutta oli liian kallis mun budjetille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämeenkyrön L.A. kirppikseltä hyvinkin. Itsekin arvoin vähän hinnan ja värin kanssa ja jätin lopulta hyllyyn. Äiti sen sitten kuitenkin kävi hakemassa mulle. Onhan toi käsittääkseni aika harvinainen väri ja aina näille kipoille käyttöä löytyy. :)

   Poista
  2. Niin ja tosiaan kaikki muutkin löydöt samalta kirpulta. :) Aarikka oli 3 euroa, mutta muista maksoin "normaali" hinnan.

   Poista
  3. Juu ei tuota väriä kyllä usein nää.

   Poista
  4. Mulle oli eka kerta, kun näin livenä tän värin. Keltaista, punaista, ruskeaa, sinistä, valkoista ja mustaa onkin useammin tullut vastaan.

   Poista
 5. Kirppislakko olis kyllä paha. Mä oon omaakin blogia kirjottaessa miettiny että minkähänlaisen kuvan mä itestäni annan ulospäin kun taukoomatta tulee postauksia siitä mitä mä TAAS hamstrasin kirppareilta. Tai no, realistisen varmaan! :D Kyllä sitä tavaraa näissä nurkissa riittää. Eilen ja tänään oon kyllä urakalla kuvaillu näitä tavaroita tonne nettikirppareille että osa ees vaihtais osoitetta.. Seuraavaks isken kangashyllyn kimppuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin on miettinyt. Varmaan lukijat miettii, kuinka paljon toi oikeen pistää rahaa sisustukseen ja kirppislöytöihin. :D

   Poista
 6. Kirppislakkoa on harkittu täälläkin, mutta ei taida pystyä ;) Ihania löytäjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä! Miulla on ollut melkein pakollinen kirppislakko - ei vaan ole ehtinyt ja on kyllä ollut vieroitusoireita. Kirppistavaroissa monesti mietin myös sitä, että jos ihan hirveä ahistus iskee "tuhlailusta" ja on edullisesti löytänyt jotain, niin voihan ne laittaa itse kiertoon vähän kovemmalla hinnalla. Tosin harvoin raaskin luopua löydöistäni..... Että kirppistely kannattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on aina hyvä syy ostaa, että voi pistää kiertoon (kalliimmalla), jos joku juttu ei löydäkään kotoa paikkaa tai ei lopulta miellytä. Tosi usein siinä mullakin vaan käy niin, että en raski luopua. :) Tuo tuhlailu tunne saattaa tulla kirpuilla lopulta ihan pienestä. Ei välttämättä tarvi ostaa kuin euron tai parin juttu ja jos se ei ole täysin välttämätön, niin saattaa tulla ahdistus.

   Poista
 8. Tuo lakko voipi olla vaikea :) Paitti..jos ei mene lähellekkään kirppiksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ehkä vähän auttais, mutta kun on myös Tori, Huutonet, Facebookin kirppikset jne. :D

   Poista
 9. Siis jos jotain myy pois, ni eikös se oo ihan selvää, että tilalle saa ostaa jotain? :) Mulla vaan jää se siihen "lupaan myydä" kohtaan.. ..ja hamstraan uutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pääsin kyllä päivän aikana plussalle, kun myin nettikirppiksellä omia juttujani pois. Joten eiköhän nää ollut hyväksyttävät ostokset. :D

   Poista
 10. Mahtavia kirppisostoksia! Mä oon tällä hetkellä ostanut läjäpäin vaatteita kirppikseltä. Oon ollut ihan intona niistä, kun on ollut melkoisia löytöjä. Tosin kohta pitää tehdä niistäkin lakko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ookaan ostanut vaatetta pitkään aikaan. Jos seuraavaksi rupeis hamstraan niitä. :D

   Poista
 11. Hei kato! Meikä löysi uuden blogin! Piti heti liittyä lukijaksi ja fanittaa naamakirjassakin :)

  Mutta hei kamoon... ei kai kukaan voi onnistua kirppislakossa?

  VastaaPoista
 12. Karkasi tuo kommentti... piti lisätä vielä, että vaikka livekirppikset kiertääkin kaukaa, niin silti on tori piste fi ja kaikki naamakirjan ihanat ryhmät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta. Vähän turhan liian helppoa tää ostaminen nykyään.

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitti. :) Kannatti kyllä lähteä, vaikka lakossa olinkin.

   Poista
 14. Hyviä löytöjä, eihän noita olisi raaskinut sinne hyllyille jättää... ;)

  VastaaPoista
 15. Ihania löytöjä! Kummasti se aina menee niin, että silloin löytää jotain, kun ei pitäisi ostaa mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niin se tuntuu useasti menevän ja kun tosissan etsii, niin mitään ei löydy.

   Poista