Sitä sun tätä


Tulipa pidettyä pieni bloggaustauko, kun meillä oli netti muutaman päivän poikki. Asiaa selviteltiin niin itse kuin palveluntarjoajan puolesta, mutta vikaa ei tuntunut löytyvän. Eilen sitten mies sain puhelun kesken työpäivän, että nyt toimii taas. Hieman epäileviä oltiin, mutta niin se vaan toimi, kun kotiin päästiin. Missä lie vika sitten ollut.


Viime viikko oli jonkinasteinen katastrofi myös monien muiden asioiden kannalta. Samalla kun nettiasiaa selvitettiin, niin toinen autoista sanoi sopimuksensa irti ja edessä on kallis remontti. No, mitäpä pienistä tässä konkurssissa. Meillä on meinaan myös kattoremontti menossa. Pikku juttujahan nämä ja oikeastaan vaan naurattaa. On tässä elämässä suurempiakin murheita.


Niin tosiaan, taisin sanoa että kattoremontti on meneillään! Tähän asiaan aion palata vielä uudestaan. On meidän torppa saamassa aikamoisen kasvojenkohotuksen. :)


Postauksen kuviksi päätyi joulukorttikuvauksen saldo. Otin siis tänä vuonna korttikuvat meidän kisusta. Idea oli hyvä, mutta toteutus jotain ihan muuta. Eihän tuota meidän Elsa elohopeaa meinannut saada pysymään paikallaan edes herkkujen avulla ja suurinosa kuvista on kisun pyllyreiästä. Onneksi sentään yksi kuva oli noin suurinpiirtein julkaisukelpoinen niistä reilusta kolmestasadasta kuvasta. :D Ensi vuonna taidan ostaa valmiit kortit. :)


Leppoisaa viikon jatkoa! :)

14 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia! Eläimet on kyllä haastavia kuvattavia, mutta onnistuessa vaiva yleensä palkitaan! Joulun odotuksen iloa vastoinkäymisistä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieman haastava tapaus tämä meidän kisu oli mallina, mutta onneksi tuli ihan hauskoja kuvia.

   Poista
 2. Kuvia lähdin minäkin kehumaan, ihania ovat!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No niinpä! Eivät ymmärrä, kun käskee pysyä paikallaan. Tai sitten eivät halua ymmärtää. :D

   Poista
 4. Onpa ihania kuvia! Tuosta viimeisestä tulisi hauska kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvaaminen oli kyllä hauskaa, vaikka lopputulos ei ollutkaan ihan haluamani.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Elsa on kyllä söpö malli. Vielä kun malttaisi hetken olla paikallaan. :)

   Poista
 6. Voi, toi viiminen kuva on ihana! Kyllä mulle kelpais tollanen joulukortti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tällaiseen korttiin sai ystävät sukulaiset tänä vuonna tyytyä. :) Jos ensi kertaa varten hankkisi jalustan, niin ehkä sitten uskaltautuisin koittamaan kuvausta uudestaan. Se kirja- ja lehtipino ei ollut paras vaihtoehto.

   Poista
 7. Voi, että on kivoja kuvia!
  Sanotaan, että huolet tulevat ryppäissä..... meillä hajosi kesällä auto. Vaihdoimme uuteen ja eikös yksi nainen ajanut perään....nyt paloi pyykkikone....onneksi meni sulake, säästyttiin suuremmilta vahingoilta. Kone yksinkertaisesti suli ja kun menin pyykkiä kuivamaan, ihmettelin mikä ihme savu ja katku siellä on. Nyt vaan toivotaan, että muuta ei enää tapahdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa teilläkin ollut ikäviä sattumuksia. :( Saman minäkin olen huomannut. Huolet tosiaan tulevat ryppäissä. Toivotaan, että ensi vuonna puhaltaisi paremmat tuulet ja suuremmilta huolilta säästyttäis.

   Poista