1986


Ostin viime vuonna Tampellan vuoden 1986 kalenteripyyhkeen, kun se sattuu olemaan syntymävuoteni ja musta-valkoinen väritys miellytti. Ajattelin, että se voisi olla ihan nätti keittiössä koristeena. Tänä vuonna sen voi tosin ottaa ihan oikeaan kalenterikäyttöön, kun päivät sijoittuu kalenteriin täysin samoin kuin vuonna 1986. Laitoinkin sen magneeteilla jääkaapin päätyyn, niin siitä saa tarkistaa päivämäärän, kun en ole saanut hankittua uutta nättiä kalenteria tälle vuodelle. Kuvassa pyyhkeen kaverina olevat vanhat tiikkiset salaatinottimet olen saanut tädiltäni.


Kulunut viikko on ollut aika tuskainen aamuherätysten kanssa. Iltaisin taas ei saa unta. Unirytmi on ihan sekaisin. Tuntuu myös siltä, että se viime postauksessa hehkuttamani energisyys on täysin kadoksissa. Onneksi huomenna on jo perjantai ja viikonlopuksi on tiedossa kiva tyttöjenreissu syrjäiseen rannikkokylään. Joten jos teillä on antaa vinkkejä esim. missä sisustusliikkeissä kannattaisi Helsingissä poiketa, niin kertokaa ihmeessä tälle turistille. Granitiin aioin ainakin ystävät raahata. ;)


Kivaa loppuviikkoa! :)

14 kommenttia

 1. Oi, 1986 on loistovuosi! Samaa vuosimallia minäkin olen :P

  VastaaPoista
 2. Mää oon menny ekalle luokalle -86, tavallaan rakas vuosi mullekkin. :-)
  Mulla on kasa vanhoja kalentereita kaapissa. Tutkailin niitä kun ei tuntunut kaupasta sopivaa löytyvän, mut ei löytynyt niistäkään. Ens vuonna täsmää, tänä vuonna ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos tälle vuodelle ei löytynyt oikeaa, mutta hyvä jos niitä oikeita on tulevia vuosia ajatellen jemmassa. :)

   Poista
 3. Mie en oo edes ollut pilke silmäkulmassa tuona vuonna :<
  Tykkään hurjasti kalenteriliinoista, kyllä niihin aina välillä jossain törmää mutta ovat aina kyllä kuluvaa vuotta. En ole menneisiin kauheammin kirppiksiä lukuunottamatta törmännyt, oma vuosi olisi kyllä todella kiva saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. :) Mä ostin tämän juurin tuon vuosiluvun takia. Miehenkin synttärivuoden liina olisi kiva saada.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Hassua, että se toimii tänäkin vuonna. :)

   Poista
 5. Voi miten kiva kalenteri ja nuo salaattiottimet on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Salaatinottimet on kyllä ihanat. Öljysin niiden varret, niin saivat uutta eloa.

   Poista
 6. Minulla on tuona vuonna ollut jo esikoinen vuoden ikäinen... Kalenteriasiassa olen päätynyt myös kierrätykseen, jo pari vuotta olen käyttänyt jotakin vanhaa kalenteria (jotka tietenkin on säästetty kaiken muun lisäksi), tälle vuodellekin olisi ollut jopa kaksi vaihtoehtoa, päädyin keijuihin muumien sijaan. Ensi vuodelle taisi käydä ihana Tauno Palo -kalenteri, jihuu. Kalenterista siis vain tarkistellaan ajankulua, ei merkitä muistiin mitään. Toisaalta siitä on hauska lukea vanhoja merkintöjä, sukulaisvauvojen syntymiä ja lähipiirin juhlapäiviä, voisihan sinne jotain uuttakin lisätä. Myös adventtikalentereiden kohdalla aloitimme tänä vuonna kierrätyksen, minulla ja miehelläni on tallessa kaikki yhteisen elämämme 30 kalenteria, mutta päätimme kierrättää lastemme itse tekemiä. Eikä me todellakaan muistettu kaikkia luukkukuvia ulkoa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kalenterien kierrätys onkin loistava idea. En itse ole asiaa niinkään ajatellut. Yksi ihana kasviaiheinen kalenteri on kyllä tallessa ja toivon sen taas jonain vuonna käyvän, jos en ehdi tehdä tauluja sen kuvista ennen sitä.

   Poista
 7. Niin, tietenkin viimevuoden adventtikalenteri aloitti uuden tavan ja ihan aluksi piti sanoa, että kalenteripyyhkeesi on hieno!

  VastaaPoista