Mukava viikonloppu


Nyt on ollut tosi kiva viikonloppu. Eilen kummipoika perheineen tuli meille käymään ja kävimme porukalla romutorilla. On mukavaa, kun on samanhenkisiä ystäviä, jotka jaksavat jutella vaikka tuntitolkulla Arabian kipoista. ;)

Eilen pesin ikkunat yläkertaa lukuunottamatta ja tuntuu, että nyt sisälle tulee moninkertaisesti valoa. Tein myös siivoilua kuistilla, josta nämä postauksen kuvat ovat. Vein talvitakkeja varastoon. Jouduin myös heittämään pari pelargonia kompostiin, kun ne ei sittenkään selvinneet talvesta. Täytyy ottaa jossain vaiheessa pistokkaita selvinneistä.


Tänään on ollut puutarahommien vuoro. Ollaan haravoitu ja leikattu omenapuita. Isäntä jäi vielä pihalle laittamaan oksat silpuksi, niin saadaan taas katetta pensaiden ympärille. Huomasin myös, että oman pihan sinivuokoissa on jo nuput.

Vielä on leppoisa sunnuntai-ilta aikaa rentoutua. Tuntuu, että nyt on taas ladattu akut täyteen uutta viikkoa ajatellen. :)


10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ovat lahja tädiltäni ja sopii hyvin tällaisen kissaihmisen kotiin. :)

   Poista
 2. Voi tuo samanhenkisyys ystävissä on enemmän kuin hyvä :) Ja hyvin säilyneet kukat sinulla. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. On mahtavaa, että on samat kiinnostuksen kohteet ja juttua riittää. :)

   Poista
 3. Kuulostaa onnistuneelta viikonlopulta. Tarmoa uuteen viikkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Samat fiilikset täällä, että kunnon touhuilussa sitä tulee ladattuja akut seuraavaan viikkoon ja kaiken kruunaa pieni rentoilu sunnuntai-iltana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ole yhtä energinen olo laiskotteluviikonlopun jälkeen, joten ainakin joskus tekee hyvää puuhastella kaikkea kivaa. :)

   Poista
 5. Hyvillä viikonlopuilla selviää pitkälle seuraavaan viikkoon <3

  VastaaPoista