SuunnitelmiaOllaan tehty isännän kanssa vähän suunnitelmia tulevalle kesälle. Yksi kiireisimmistä ja tärkeimmistä jutuista tulee olemaan asuinkerroksen ikkunoiden kunnostus. Ensimmäisinä listalla ovat keittiön ikkunat. Varsinkin etelään olevassa ikkunassa maali rapisee pahasti. Toisaalta tekisi mieli vaihtaa ikkunat uusiin ja helpommin pestäviin, mutta koska vanhoissa ikkunoissa ei ole muuta vikaa kuin rapiseva maali, kannattaa ne mielestäni vielä kunnostaa.

 

Toisena tärkeänä juttuna on kaide yläkertaan. Nyt yläkerrassa portaiden yläpäässä ei ole mitään kaidetta ja sieltä on suora pudotus alas portaisiin. Tämä asia täytyy nyt hoitaa alta pois ihan turvallisuuden takia, ja tietysti myös sisustuksellisuuden takia. :)

Tekemisen sijaan tällä viikolla siis ollaan keskitytty suunnitteluun, joten sisustusrintamalta ei kuulu mitään uutta. Liinavaatekaapissa odottaisi kyllä yhdet kahden euron kirppislöytöverhot. Pitäisiköhän sitä taas vaihtaa olkkarin verhot. ;)


Kivaa sunnuntai-iltaa ja touhukasta alkavaa viikkoa! :)

12 kommenttia

 1. Se on hyvä suunnitelma se, mikä liittyy kotiin panostamiseen :) Mukavaa sunnuntain jatkoa ja kisulle rapsutuksia.

  VastaaPoista
 2. Teidän kissa on niin meidän tyttökissan näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja eiks se hyvin suunniteltu juttu ole puoliksi jo tehty :)
  Tosin täällä tuntuu kaikki olevan suunnitteluasteella ja mikään ei etene.. no ehkä joskus. Aurinkoa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa mennä. :) Toivottavasti suunnitelmat saisi toteutettuakin kesällä.

   Poista
 4. Tsemppiä ikkuna prokkikseen! Toivottavasti tulee hyvä kesä, auringossa on ihan kiva väkerrellä vaikka sitte ikkunoitten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivotaan yhtä ihanaa kesää kuin viime kesäkin oli. :)

   Poista
 5. Meilläkin on tuollainen kohtaloa ja hermoja uhmaava pudotus portaisiin, ja kun talossa vielä on 1,5-vuotias lapsi, sille pitäisi todella tehdä jotain. Huoh, kaiken muun keskeneräisen välissä varmaankin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaideprojekti on meillä vaan jotenkin jäänyt, mutta vähitellen näitä roikkumaan jääneitä juttuja olisi hyvä saattaa loppuu. Muutakin pientä viimeistelyä olisi vielä yläkerrassa.

   Poista
 6. Suunnitteleminen on mukavaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Toteuttaminen ei aina niinkään, mutta onneksi lopputulos usein palkitsee. :)

   Poista