Lamppulöytö, osa X


Usein sisustajat voidaan jakaa joko valaisin- tai tuolifriikkeihin. Itse taidan kuulua vähän molempiin kategorioihin, mutta ehkä ne valaisimet kuitenkin vetää pidemmän korren. En yksinkertaisesti meinaa pystyä kävelemään niiden ohi ostamatta kirppiksillä.Tällainen Valinten seinävalaisin tarttui mukaan jokunen viikko sitten. Mitään käsitystä ei ostohetkellä ollut sen sijoituspaikasta, eikä ole vieläkään. En vaan yksinkertaisesti voinut vastustaa.

15 kommenttia

 1. On muuten tosi ihana muotoilu! Itse lukeudun myös valaisintyypiksi... Mies jo kielsi ostamasta ENÄÄ YHTÄÄN LISÄÄ :D jos yks viel kuitenkii...

  VastaaPoista
 2. Sama mulla, taas tarttui yksi vanha lamppu kirpparilta matkaan... Perusteluna (joskus myös tekosyynä) käytän uutta taloa, kun on tilaa, tarvitaan myös lamppuja, joten onhan niitä hyvä ostella varmuuden vuoksi. Tuoleja ei oikein lisää mahdu, mutta lampuille aina löytyy paikka... ;) Ihana löytö sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Vakio tekosyy: meillä on niin pienet ikkunat, tarvitaan valoa!

   Poista
  2. Niin, eihän varmuuden vuoksi ostelemisessa mitään pahaa ole ja valoa tarvitaan aina tässä pimeässä maassa. :)

   Poista
 3. En voi minäkään vastustaa lamppuja. Viimeksi eilen roudasin kirppikseltä lampun kotiin. Tuo sinun lamppusi on kyllä sangen tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampuissa on kyllä jotain, mitä en voi vastustaa. Samaa ongelmaa siis mulla kirppiksillä. :) Joskus on kyllä pakko ummistaa silmät ja kävellä ohi.

   Poista
 4. Hei toi valaisin on helmi! Aivan täydellinen löytö!

  VastaaPoista