Toukokuun kukkijat

Tuuli nostattaa tummaa pilveä, niin kävin pikaiseen nappaamassa muutaman kuvan tällä hetkellä kukkivista kukista ja toin samalla riippumaton sisälle. Narsissit ovat kukkineet meillä kiitollisesti jo muutaman viikon. Omenapuissa on pulskat nuput ja kriikuna aloittelee kukintaansa. Minikasvariin pääsi asustelemaan muutama pelargoni. Muut jäivät vielä odottelemaan kuistille.Ukkostutkan lailla toimivaa päätäni on jomotellut jo eilisestä lähtien sillä tavalla, että kohta jyrisee varmasti. Isäntä lähti käymään mökillä, joten toivottavasti ehtii hyvän sään aikana kotiin.

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

17 kommenttia

 1. Täällä on jyrissyt ja kovaa...pariin eri otteeseen ukkonen ollut ihan päällä ja molemilla kerroilla tuli vettä, kuin saavista....mutta NYT paistaa taas aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka pilvet näytti niin uhkaavilta, niin lopulta ukkoskuuro jäi aika pieneksi.

   Poista
 2. Täällä paistaa täydeltä taivaalta vielä ja vanha ennusmerkki päänsärkykään ei vielä jomota, ettei lie ukkonen ole heti tuloillaan. Kauniit kukkijat teillä. Itsekkin ihaillu omenapuun ja kirsikkapuun kukkia muutaman päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omenapuun kukka on yksi mun ehdottomista lemppareista. Vielä ei kuki, mutta toivottavasti pian. :)

   Poista
 3. Siitäkös mun kamala päänsärky johtuikin, täällä alkoi just sade ja pian taitaa salamoida. Ihanan tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pää on ainakin sellainen ukkostutka, että kertoo aina koska jyrisee. Odotin rajumpaa ilmaa, mutta ei meillä sitten kauheasti jyrissytkään.

   Poista
 4. Meillä paistaa edelleen aurinko täydeltä taivaalta. Ei tietoakaan mistään sateesta! Ihana päivä. Valtavan kauniita nuo narsissit kun niitä on paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissit on kyllä kauniita suurena joukkona. Ne ovat jaksaneet kukkia vielä tosi pitkään. Tykkään. :)

   Poista
  2. Tulppaanit meni meillä liian nopeasti, johtui helteistä!

   Poista
 5. Melkonen myräkkä kävi meillä.. Vaakatasossa vettä ja rakeita, salamointia ja rytinää! Puol tuntia ja taas aurinko paisto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saavutti meidän kaakkois-kulmankin juuri äsken! HUH mikä myräkkä!

   Poista
  2. Hui kamala! Meillä jyrisi ja salamoi pikkuisen, mutta säästyttiin rakeilta. Vettäkään ei tullut juuri ollenkaan.

   Poista
  3. Meillä tuli sellaisia peukalon kokoisia rakeita paukuttaen kattopeltiin... Ja tunnin verran murisi ja mörise! Mäyräkoira oli kietoutunut säärystimiksi jalkoihin, kunnes kiipesi poloinen kainaloon sohvalle jossa normaalisti ei saa olla.

   Poista
 6. Oiiii, miten kauniita kukkasia! Meillä Jyväskylässä myös jyrisi eilen aikamoisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Täällä säästyttiin isoimmilta myrskyiltä.

   Poista
 7. Ihanat maitokärryt <3

  Sulle olis haaste: http://kuppikuumana.blogspot.fi/2014/05/11-asian-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kiitos haasteesta! :) Tähän haasteeseen olen muistaakseni vastaillut jo pariin otteeseen, mutta täytyypä laittaa harkintaan, jos jaksaisi vielä kerran.

   Poista