Kaide yläkertaanHei iso kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen! Oli mukava kuulla, että ainakaan ihan kaikki eivät olleet unohtaneet blogiani ja juttujani oli kaivattu. Välillä nämä mukavatkin jutut vaativat niitä luovia taukoja. Kivasta asiastakin voi kadota hohto ja innostus, jos sitä tekee puoliväkisin. Nyt ainakin tuntuu siltä, että pää on täynnä uusia ideoita ja akutkin alkaa vähitellen latautua. Toivottavasti siis taukoilu ei tule tavaksi, vaan jatkossa postauksia on mukava väsätä tuttuun tasaiseen tahtiin. :)


Edellisessä postauksessa jo vinkkasinkin, että täällä on monenlaista pientä projektia menossa. Yksi tämän kesän tärkeimmistä jutuista oli kaiteen ja portin rakentaminen yläkertaan. Aiemmin portaikkoon oli suora pudotus ja näyttihän se portaiden yläpää kieltämättä hieman viimeistelemättömältä ilman kaidetta.


Portti on rakennettu siten, että sen saa taitettua kokonaan kaidetta vasten, joten se ei vie yhtään ylimääräistä tilaa portaikosta ollessaan poissa käytössä ja jatkossakin huonekalujen tuonti yläkertaan pitäisi onnistua helposti. Aika tekninen juttu tuosta portista tuli. Huomaa kyllä, että insinööri sen rakensi. ;D Isäntä siis nikkaroi portin ja kaiteen maanantaina ja itse sudin päälle valkoista tiistaina. Kiva tuli!


Päivä näyttää taas kurjan sateiselta. Jospa nyt hyödyntäisi nämä sadepäivät näihin tekemättömiin töihin ja vaikka järkkäisi seuraavaksi vaatekaapin. Kivaa päivänjatkoa harmaudesta huolimatta! :)

7 kommenttia

 1. Johan tuo on turvallisuudenkin kannalta hyvä juttu..:)

  VastaaPoista
 2. Joku insinööri vois tulla rakentamaan meillekki kaiteen ja portin yläkertaan! Kiva että oot blogin äärellä taas ja kisu on taas niin sulosena. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on kaipailtu. :) Kisukin halusi päästä kuvaan taas pitkästä aikaa. :)

   Poista
 3. Voi veljet, miten komea kaide ja portti! Muutenkin näyttää kauniille ♥
  Ja apua, tuo vihreä kissa-lämpömittari seinällä... Minulla on ollut lapsuudessa ihan samanlainen, mutta oranssi. Mihinhän se on kadonnut? Täytyy kysellä äidiltä. Kiitos siis perjantain nostalgiapläjäyksestä! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä puuttuu vielä kaide rappusten yläpäästä. Kumpikaan ei oikein tiedä millainen sen pitäisi olla ja miten se tehdään. Appiukko on luvannut tulla onneksi auttamaan. :)

  VastaaPoista