Pärekori


Helteiden takia kirppisten kiertely on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Mieluummin kun olen ottanut lasin kylmää juotavaa ja mennyt riippukeinuun torkkumaan. Yksi isompi kirppiskierros tuli tässä pari viikkoa sitten tehtyä ja sekin vähän laihoin tuloksin. Löysin kuitenkin jo pitkään etsimäni pärekorin täkkien säilytykseen. Puuvillatäkkejä meille on kertynyt ihan mukavasti, mutta niillä ei ole ollut omaa paikkaa. Ne ovat pitkään majailleet pinossa yläkerran puusohvalla, mutta eipä sinne sitten oikein ole itse mahtunut joukkoon päiväunille, kun kisukin on siellä vielä retkottanut pitkin pituuttaan. Nyt täkit ovat siististi esillä odottamassa syksyn viileitä säitä. 


Keittiössä tuoksuu mustaherukat, kun mehumaija pöhisee. Täytyykin mennä tarkistamaan sen tilanne. Kuulumisiin! :)

10 kommenttia

 1. Pärekorit on aina tarpeen. Plus aivan ihanat täkit siellä, luulen ettei niitäkään voi olla helposti liikaa :) Kävin tänään myös kirppareilla, mutta poikkeuksellisesti aivan tyhjin käsin kotiin palasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jos toistekin tulee vastaava eteen, niin taidan napata senkin matkaan. Näille keksii kyllä vaikka mitä käyttöä. :)

   Poista
 2. Joo noille keksii aina käyttöä. Tosi kauniin ha hyväkuntoisen yksilön löysit. Ja vitsit miten tuo mehumaijan pörinä vie tunnelmat ihan lapsuuden loppukesiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvässä kunnossa tämä oli, eikä hinnallakaan pilattu (12 euroa). Höyrymehun tekemisestä tulee kyllä ihana tuoksu kotiin ja onhan se muutenkin kivaa puuhaa. Talvella onkin sitten kiva juoda omaa mehua. :)

   Poista
 3. Onpas siisti pärekori. Tuo ylimmän täkin kuosi on tuttu lapsuudesta ja mehumaijasta tulee myös lapsuus mieleen. Mukavia muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin mummolassa juotiin aina mummon tekemää marjamehua. :) Tuota täkkiä on useampi kommentoinut, että se on varmaan useammallekin tuttu lapsuudesta. On vissiin ollut suosittu kuosi. :)

   Poista
 4. Ihana kori ja kaunis sisältö! :)

  VastaaPoista
 5. Tuo ylimmäisen täkin kangas on mulle tuttua, äidillä oli sitä ja taisi äiti siskolle tehdä jonkun vaatteenkin siitä. Kaunista kangasta! Ja vanhat täkit on ihania, mullakin niitä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään monella on muistoja tuosta kankaasta. Kiva kuulla niistä. :) Vanhat täkit on kyllä ihania ja niin monikäyttöisiä. Niitä kehtaa säilyttää ihan esillä. :)

   Poista