MuutoskierreSe on kumma juttu, kuinka paljon vauvanodotus vaikuttaa myös sisustukseen. Kotiin on kannettu kaikenlaista toinen toistaan kirjavampaa vauvajuttua ja on täytynyt etsiä sisustukseen sopivaa pinnasänkyä ja hoitopöytää. Koska meillä on jo lähes kaikki valmiina, niin äitini ei keksinyt enää muuta hankittavaa kuin syöttötuolin. Jep, sitä ei nyt ihan heti tarvita, mutta pian sekin aika tulee. 

Syöttötuolia mallaillessa keittiönpöydän ympärille huomasin, että eihän se siihen sovi. Esim. tästä postauksesta (klik!) voit kurkata millainen pöytä meillä ennen oli. Tuolit siis tuli pöydän kulmiin ja kulmittain syöttötuoli ei oikein toiminut. Siitä se muutoskierre sitten lähti. 

Kun bongasin paikalliselta FB-kirppikseltä kivan pöydän, niin olohuoneen pöytä lähti nettiin myyntiin, että sain sen ympärillä olleet ihanat tuolit keittiöön. Keittiön ruokaluryhmä matkasi taas mökille. Olohuoneeseen olisi haaveena hankkia joskus vanhat nojatuolit siellä olleen harvoin käytetyn pöydän tilalle.

Ajattelin näyttää teille pian myös olohuonetta, koska siellä on nyt taas uudet verhot ja aika mahtavat onkin! Mutta sitä ennen, leppoisaa sunnuntaita. :)

Ei kommentteja