Kummallisia päiviäEilen oli hyvin kummallinen päivä. Viimeinen päivä töissä ennen äitiysvapaan alkua. Vaikka edellisenä iltana olin vannonut isännälle läheväni viimeistään puoliltapäivin, huomasin olevani töissä vielä puoli kolmen aikaan. Tuntui kummalliselta lähteä kotiin.

Työkaverit olivat muistaneet ihanalla lahjalla, jossa oli villalankaa, suklaata ja teetä. Hyvin he näköjään ovat oppineet tuntemaan minut viiden vuoden aikana. Mukana oli myös Kuinka kasvattaa bebe-kirja, joka kuulemma kannattaa lukea jo ennen synnytystä. :) Lahja, onnentoivotukset ja halaukset tekivät lähdöstä vielä vaikeampaa.

Tänään ensimmäinen vapaapäivä alkoi leppoisasti. Oli ihanaa juoda aamutee rauhassa ja valmistella hiljalleen sosekeittoa lounaaksi. Sain käydä rauhassa neuvolassa kiirehtimättä takaisin töihin. 

Ehkä tähän sittenkin voisi tottua.

P.S. Viikonloppuna on tulossa kiva arvonta. Pysykäähän kuulolla.:)

8 kommenttia

 1. Onnellista odotuksen aikaa ja äitiyslomaa sinulle <3 ( sosekeittoa on tehnyt mieli useampi päivä ja taas tekee. Niin ihana rehti ruoka ruisleivän kanssa )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sosekeitosta on tullut mun lounaslemppari. Laitan siihen porkkanaa, lanttua, sipulia ja valkosipulia. Jos haluan vähän hemmotella itseäni, niin yleensä mukaan menee vielä pala Koskenlaskijaa ja joskus hieman kermaa. Maistuu kyllä tosi hyvältä vilpoisena syyspäivänä. :)

   Poista
 2. Samoin täältä - onnellista odotusta vimppametreille - nauti rauhallisista hetkistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Täytyy nauttia hiljaisuudesta ja nukkumisesta. ;)

   Poista
 3. Onnea mammalomalaiselle <3 Nautihan kiireettömistä aamuista ja siitä, et saat juoda aamukahvisi rauhassa. Tulee vielä aamuja kun kaipaat niitä =) Jännittääkö tuleva? Olethan tulossa viikonloppuna messuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ehkä jo hieman jännittää, mutta tuntuu siltä, että suurin paniikki on jo takanapäin ja on ehtinyt tottua ajatukseen. Kiitos messumuistutuksesta. :) Täytyy vähän kuulostella oloja, että jaksaako lähteä.

   Poista
 4. Ihanaa lomaa siulle :) Minullakin alkoi loma jo sairasloman merkeissä, vaikeaa tottua ajatukseen että nyt on vain aikaa ennenkuin pieni syntyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihanaa lomaa sinnekin! :) Harmi, jos vointi vei sairaslomalle, mutta saatpahan nyt enemmän aikaa levätä ennen tulevaa.

   Poista