Raanu-tyynyt (+vauvakuulumisia)


Minulla oli pieni pala Marimekon Raanu-kangasta. Ostin sen alunperin kirppikseltä muuhun tarkoitukseen, mutta näin joulun alla punainen kangas inspiroikin ompelemaan siitä koristetyynynpäälliset. Tyynyjen toinen puoli on kuviotonta tummanharmaata kangasta. Ompelin tyynyt tyynyliinatekniikalla, niin säästyin vetoketjun ompelemiselta ja päälliset on silti helposti poistettavissa vaikka pesua varten. Samalla laitoin vintin puusohvalle punaisen Turun Vanun painavan silkkitäkin ja lampaantaljan. Nyt se on mukava köllöttelypaikka ja yläkertakin sai ripauksen joulutunnelmaa.


-----

Täällä ollaan vielä toistaiseksi yhdessä paketissa ja näyttää siltä, että marraskuun lopun vauvasta tuleekin jouluvauva. Laskettu aika meni jo muutama päivä sitten. Täysin toivottomalta tilanne ei näytä, päinvastoin. Selviä edistyksen merkkejä on olemassa, mutta vauva tuntuu vaan viihtyvän pesässään. Koska vauvalla on kaikki kunnossa ja oma vointi on vieläkin hyvä, niin kiirettä tässä ei tarvitsekaan pitää. Viimeistään viikon päästä kuitenkin käynnistellään, jos sitä ennen ei tapahdu. Kumma kyllä, viikko tuntuu lyhyeltä ajalta. Toisaalta ollaanhan tässä jo pitkään odotettu, joten sen odottaa vielä helpolla. Pääasia, että kaikki on kunnossa ja jonkinlainen deadline on nyt tiedossa.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia

 1. Jaksamisia odotteluun; odottavan aika oli ainakin omassa tapauksessani pitkä - vaikka vain viikolla meni yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Myönnän, että välillä on vähän kärsimätön olo ja koko ajan kuulostelee tuntemuksia, mutta ehkä sen viikon vielä jaksaa. :)

   Poista
  2. Tai siis maksimissaan viikon, toivottavasti. :D

   Poista
 2. Jänniä aikoja siis! Ihanaa loppuodotusta! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää on, kun koskaan ei tiedä, milloin alkaa tapahtua. Kiitos. :)

   Poista
 3. Teillä on siellä superjännät ajat menossa. Tsemppiä odotteluun, pitkältä voi tuntua, mutta kyllä hän sieltä vielä ulos tulee ;) Ja tosi kivat tyynynpäälliset olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enää maksimissaan viikko, niin eiköhän sen vielä jaksa. :)

   Poista
 4. Olenkin miettinyt, että missä teidän vauva luuraa. Kiva kuulla, että kaikki on hyvin :) toivottavasti saatte pienokaisen pian syliin!

  VastaaPoista