Uudet vanhat nojatuolit


 
Meidän olohuoneessa on ollut vähän istumatilaa, vain kolmen istuttava sohva ja keinutuoli. Viime kesänä katselinkin jo sillä silmällä mökillä olevaa kahta isännän isoisoäidin nojatuolia. Joulun jälkeen isäntä kävi sitten hakemassa ne sieltä ja vei verhoilijalle. Tuoleissa oli alunperin marjapuuron värinen verhoilu, joka oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi toinen tuoleista oli ollut auringossa ja oli selkeästi vaaleampi kuin toinen.


Kankaan väriä mietin pitkään, mutta lopulta turvallinen harmaa tuntui sopivalta. Kyllästyn helposti väreihin ja haluan vaihdella niitä usein sisustuksessa, joten harmaa on helposti yhdisteltävissä.


Tuolien myötä olohuoneessa järjestys muuttui hiemat. Tuolit laitettiin televisiotason paikalle ja taso siirtyi harmaalle seinälle. Muuten kaikki on vanhalla tutulla paikalla.

Vauva alkaa heräillä aamupäiväuniltaan rottinkisängystään, joten täytyy mennä. :) 
Mukavaa päivää kaikille!

19 kommenttia

 1. Oi, upeat tuolit. Jotain tuollaista on mullakin haaveissa, saapa nähdä, mikä ratkaisu meidän olohuoneeseen löydetään.
  Ps. Blogissamme arvonta meneillään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös arvontavinkistä. Täytyypä käydä kurkkaamassa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin lopputuloksesta kovin. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat nojatuolit! Minun äiti käytti kans syksyllä uudelleen verhoilussa kaksi vanhaa tuolia, niistä tuli myös harmaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Mietin, että ostaisiko jotkut uudet vai antaisiko mahdollisuuden näille vanhoille ja nyt päätös verhoiluttaa nämä ei kaduta kyllä yhtään. :)

   Poista
 4. Mä niin tykkään noista nojiksista! Saanko udella, mitä verhoilu makso? ..meillä on navetassa pari tollasta tuolia, jotka odottaa kunnostusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhoilu oli 380 euroa. Uusien kankaiden laitoin lisäksi laitettiin myös hieman sisuksia kuntoon. Kankaan (4 metriä) ostin itse erikseen Eurokankaasta ja se oli noin 30 euroa/metri.

   Poista
 5. Todella upea lopputulos! Noissa vanhoissa tuoleissa on todella kaunis muoto ja uusi verhoilu on kuin kirsikka kakun päällä. Kyllä kelpaa istuskella ja nauttia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tykkään myös näiden simppelistä ulkonäöstä. Siksikin halusin valita yksinkertaisen kankaan, joka ei liikoja pröystäile. :)

   Poista
 6. Tulee ihan lapsuus mieleen. Meillä oli 1950-luvulla tuollaiset nojatuolit, joissa oli kuusenvihreä verhoilu. Piri

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat tuolit, kelpaisivat kyllä meillekin;)

  VastaaPoista
 8. Tyylikkään näköinen lopputulos! Noi on kyllä mukavat tuolit istua ja värivalinta on ihan nappiin :)

  VastaaPoista
 9. Hyväthän niistä tuli! Hienot tuolit :)

  VastaaPoista