Pääskysestä ei päivääkään!Kulkaas, se on ilmoja pidellyt. Täällä Pirkanmaalla on ollut vallan komeeta. Aurinko paistanut ja hetkittäin on jo melki tarjennut. Siksi olenkin ollut vähän huolissani. Ovatko vallan unohtaneet saapua. Äsken pikkuista ulos nukuttaessa kuitenkin kuului tuttu kirkuna. Katsoin siniselle taivaalle. Kas, pääskyset!


Ihanat ilmat ovat taas sekoittaneet tämän puutarhurin pään. Viisaammat sanoo, että ennen kesäkuun kymmentä päivää ei kannattaisi istuttaa kesäkukkia ulos. Sen jälkeen hallanvaara on ohi. Mutta kun ei malta, niin ei malta. Kannan niitä sitten tarvittaessa huvimajaan suojaan.Tänä vuonna pääsinkin helpolla kesäkukkien istutuksen suhteen. Sain Green Carelta aivan ihanan lähetyksen* kotiin kannettuna. Lisäksi äiti ja sisko olivat shoppailleet minulle pelargoneja ja miljoonakelloja. Pinkkeinä tietenkin. Se kun on kuulemma tämän kesän trendiväri. Eilen vietin kuitenkin vielä hetken laatuaikaa itseni kanssa ja kävin puutarhamyymälässä. Vanhoista tavoista poiketen ostin mm. kohtalonkukan ja härmesalvian niiden perinteisten ihanien pelargonien sijaan.Illalla nautin auringosta ja istutin uudet kukat Green Caren Kesäkukkamultaan*. Innostuin vallan Green Caren Puutarhan KESÄ Palloista*. Ne ovat pitkävaikutteisia, kasvualustaan sijoitettavia lannoitepalloja, joiden ravinteet liukenevat kasvin käyttöön hallitusti koko kasvukauden ajan. Täydellistä hajamieliselle puutarhurille! Aiempina kesinä olen käyttänyt Green Caren vaaleanpunaista Puutarhan KESÄ kastelulannoitetta, joka kukittaa upeasti, mutta joskus se meinaa unohtua.

 Minikasvihuone ja kukkaseinä odottavat vielä asukkeja ja GroBiootti Kasvumaa* kokeilijaa. Toivottavasti lämpö hellii, niin pääseen näidenkin pariin pian. Aurinkoista viikkoa! :)

* Tuotteet saatu Green Carelta bloginäkyvyyttä vastaan.

8 kommenttia

 1. Samoja puuhia ollut täälläkin, tosin pienemmässä mittakaavassa parvekkeella :) Noihin lannoitepalloihin minäkin ihastuin. Käteviä salaattilaatikkoon, niin ei tarvitse kastella niitä lannoitevedellä (ja saada lautaselleen sivumakuja ja "myrkkyjä").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olet myöskin päässyt istutuspuuhiin. On kiva, kun on joku paikka viljellä jotain. :)

   Poista
 2. Täällä kans yksi malttamaton. Kuskaan kukkia ees ja taas, taas ja ees. Kiva kun olet saanut blogimuistamisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin malttamattomia. :) Toivotaan että sää pysyy lämpimänä, niin ei jouduta kuskaushommiin. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ♥ Mä kannoin kans tomaatit ulos. En ole ikinä ollut näin aikaisessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oih, nyt tekisi mieli laittaa itsekin jotain syötävää kasvamaan. Toissakesänä mullakin oli tomaatteja, viime kesänä kurkkua. Täytyypä miettiä, mitä tänä vuonna laittaisi. Yrttejä ainakin. :)

   Poista
 4. Niiiiin kauniita kukkia ja ruukkuja ja kuvia <3 Ja ihania postauksia muutenkin paljon! :)

  VastaaPoista