#muitaihaniatalvisukat
En ole tänä talvena neulonut vielä yksiäkään sukkia. Puikoilta ei ole valmistunut mitään tyynyn (klik!) lisäksi. Nyt kuitenkin huomasin Muita ihania-blogista todella kutkuttavan jännän neulomishaasteen, johon oli pakko, siis aivan pakko, osallistua! Ideana on siis, että Tiina on suunnitellut ja neulonut söpöt ja lämpöiset villasukat. Nyt hän jakaa meille muille ohjeen pienissä pätkissä, kuvio kerrallaan. Parissa viikossa sukkien pitäisi olla valmiit. Tänään on vasta kolmas neulomispäivä, joten hyvin ehtii mukaan. Toki voit rykäistä sukat kerralla valmiiksi koko ohjeen ilmestyttyä, mutta itse koin tämän jännemmäksi tavaksi. Jos innostuit, niin kurkkaa ohjeet Muita ihania-blogista (klik!).

Omiin sukkiin kaivoin lankalaatikoista Novitan Seitsemän veljeksen jämiä ja neuloin nelosen puikoilla. Aika pirtsakat langat löytyikin! Hieman vieras värimaailma itselle, joten ei ihmekään, kun nämä langat ovat jääneet odottamaan käyttöä. Saa nähdä mitä näistä tulee. Jotenkin nämä ehkä kaipaisi sinistä, joten ehkä joudun hakemaan vielä kerän kaupasta. Teen molempia sukkia samaan aikaan, että toinen ei vaan jää tekemättä.

Lopuksi vielä kiitos edellisen postauksen kommentteihin! <3 Vastailen niihin paremmalla ajalla. Tyttö heräsikin jo unilta, joten on mentävä.

Kivaa viikonloppua!

8 kommenttia

 1. Kiitos, kiitos, kiitos tästä vinkistä! Ryntäsin saman tien kaivamaan langat ja puikot, klikkasin ohjeeseen ja tein joustinkerrokset valmiiksi. Tämä on juuri sitä mitä tähän taaperon ja vauvan arkirutiinien ja flunssakauden vastapainoksi tarvitaan. Jotain mikä valmistuu lasten mentyä nukkumaan ja millä saa itsensä laskemaan muutakin kuin tulevan yön todennäköisintä herätysten lukumäärää :) Kiitos kivasta blogistasi muutenkin - aina luen mutta en ikinä saa kommentoitua. T. Annuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun luet ja kommentoit nyt. :) Tämä villasukkaprojekti on mielestäni myös kotiäidin pelastus. Kivaa, helppoa ja rentoa puuhastelua iltoihin. :)

   Poista
 2. Voi että, miten hyvältä näyttää ♥ Meinasin just, että sulla on ihanan keväiset värit puikoilla =) Noista tulee varmasti aivan ihanat!

  VastaaPoista
 3. Nam... ässämix-mehujää... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta, sama värimaailma! Enpä itse tajunnut. :)

   Poista
 4. Aivan ihanat! En pysty nyt lähtemään mukaan, mutta seurailen, millaisia ihanuuksia muilla syntyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon selannut Instagramia ja katsellut muiden sukkia. Niin upeita ja ihania väriyhdistelmiä. :)

   Poista