Sittenkin in


Näin vuoden alussa ei voi olla välttymättä trendijutuilta niin blogeissa kuin sisustuslehdissäkään. Esimerkiksi StyleRoom teki katsauksen (klik!) ja Valkoisen Harmajan Suvi teki oman listauksensa (klik!) vuoden 2016 trendeistä. Itse en ole trendisisustaja, vaan sisustuksemme koostuu kaikesta siitä, mikä on sattunut miellyttämään omaa silmää ja mitä on tullut vastaan kirppiksillä. Toki muiden blogeista ja sisustuslehdistä tulee poimittua trendijuttuja omaankin kotiin, mutta niistä nappaan vain ne, jotka oikeasti tuntuvat omilta. Vuoden 2016 trendikatsauksissa olen löytänyt huvittavan paljon yhtäläisyyksiä meidän kotiin. Ehkä me ollaan sittenkin in! ;) Ajattelinkin kertoa nyt omin kuvin, miten hyvin me pärjätään trendien kanssa.Yksi vuoden trendeistä tulee edelleen olemaan luonnonmukaisuus. Meillä materiaaleina näkyy paljon puuta ja villaa. Myös luonnosta tutut sävyt ovat hyvin edustettuna. Myös viherkasvit jatkavat suosiotaan.Sininen ja vihreä tulevat näkymään yhä enemmän sisustuksissa. Tikkurila valitsi vuoden 2016 väriksi malakiitin vihreän (Vuono M442). Vihreä, ja varsinkin sininen, ovat olleet aina lempivärejäni. Ne ovat hyvin edustettuina meillä niin tekstiileissä kuin työhuoneen maalatussa seinässä (Maja S451).Sametista povataan myös trendiä tulevalle vuodelle. Olohuoneesta meiltä löytyy sinapinkeltaiset samettiset tyynyt.


Tredikkäänä jatkavaa messinkiä meiltä löytyy myös useasta paikasta, esimerkiksi olohuoneen vitriinin päällä olevasta kynttilänjalkakokoelmasta ja valaisimista.

Mielestäni tuleva vuosi lupailee hyvinkin kotoisia elementtejä ja värejä koteihin. Vaikka kokovalkoiset tai musta-valkoiset kodit ovatkin taidolla toteutettuna upeita, niin en kokisi sellaista omaksi. Siksi on mahtavaa nähdä hieman enemmän väriä. Ja mummolameininkiä.

Kivaa alkanutta viikkoa! :)

10 kommenttia

 1. Kaunista teillä! Hyvä kun tulee vähän mummolameininkiä trendeihin, meidänkin koti saattaa sitten hetken olla vähän trendikkäämpi ;D pääasia tietty on, että on itselle mieleinen ja oma koti kullan kallis joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, paras on kun sisustaa vaan oman mielen mukaan. :)

   Poista
 2. Jippii! Meänki koti on sitten hieman in :)
  Löytyy vihreää väriä, samettia, messinkiä, puuta ja viherkasveja. Ja ennenkaikkea sitä mummolamaisuutta josta mie niin tykkään ❤

  VastaaPoista
 3. Oho, onkohan meidänkin koti on sitten kerrankin in :D Tuo samettityyny on muuten aivan hurmaavan värinen, sopii niin hyvin tuohon tuoliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, luultavasti. Ainakin monta teidänkin kodista löytyvää asiaa on listalla. :)

   Poista
 4. Oon kyllä niin samaa mieltä näistä sisustusjutuista. Kodikkuus ja tunnelma on itselleni tärkeimpiä, ei se, onko joku nyt in vai ei, vaikka tokikin niitä vaikutteita koko ajan saa ja poimii ympäriltä. Sisustuskuvia esim. sinun kodistasi on mukava katsoa juuri siksi, että tyyli on samaan aikaan sekä trendikäs että persoonallinen.

  VastaaPoista
 5. Mekin ollaan sitten niin in vuonna 2016 :) Kuinkas kävikään että yläkerran aula on maalattu tuolla Tikkurilan vuoden värillä, hyvä Vuono <3 Joskin tässä olin jo vuoden edellä trendiä, sillä vihreä aula maalattiin jo ajat sitten. Ja viherkasvit ja sametti, vuosi 2016 on minun makuni mukainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma tosiaan tuo seinän väri. Te todellakin olette in! :)

   Poista