Talvista
Loppiainen alkoi täällä kunnon pakkasen myötä. Takassa on taas tuli. On aika siivota ne vähät joulukoristeet pois, joita tänä vuonna tuli laitettua. Jotenkin harmi, koska on niin kauniin talvista. Toisaalta taas ajatukset on jo keväässä, vaikka tästä se talvi kai vasta alkoi.

7 kommenttia

 1. Ihan samanlainen fiilis, ettei raskisi ottaa noita joulukoristeita pois, mutta ehkä nyt on aika antaa talven tulla, jotta senkin voi kohta lakaista pois ja kohdat kevään hymyssäsuin:) Tähdet kyllä saa loistaa meillä tuonne helmikuulle! Kiva oli löytää taas minulle uusi blogi!Liityin jäseneksi ja toivottelen visiitille myös blogiini Kristallikimaraan : http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on se kiva vähitellen siirtyä talven kautta kevääseen. Mukavaa myös, että löysit blogiini. Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Teidän rappuset on niin kauniit. Täälläkin on siivottu jo joulukamppeet. Hyvissä ajoin laitan aina, mutta aika nopeasti sitten tulee poiskin siivottua. Mukavaa loppiaisen iltaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään niistä itsekin. Ovat vinoudessaan ja sinisessä värissään niin symppikset. :) Mukavaa iltaa sinnekin!

   Poista
 3. Täälläkin on ne parit koristeet sullottu takas kaappeihin ja lasketaan päiviä, koska kevät alkaa. Kyllä me talvestakin tykätään, jos on lunta ja vähän vähemmän pakkasta.;)
  Tsempit muuten työnhakuun! Meidän arki tän lauman kanssa on niin kiireistä, että oikeen heikottaa ajatuskin työelämästä. Phuh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pakkasta saisi olla vähemmän. Musta sellainen -5 astetta olis hyvä, niin lumi pysyisi maassa.

   Kiitos tsempeistä! <3 Teillä varmasti riittää tekemistä kotinurkissakin. Välillä itseäkin kauhistuttaa millaiseksi arki muuttuu, kun palaan töihin.

   Poista
 4. Oli viime viikolla kyllä oikein kunnon pakkaset! Meillä on sen jäljiltä keittiön vesiputki vielä jäässä. Odottelen jo kovasti, että milloin se taas sulaisi, niin saisi tiskikoneen käyttöön.. ;) Meillä on normaalia, että aina jos talvella on lähemmäs kolmenkymmenen pakkasia useita päiviä putkeen, niin keittiönputket jäätyvät. Sitten kun pakkanen laskee ja on muutamia päiviä esim. -15 tietämillä niin alkaa vesi taas kulkemaan :)

  VastaaPoista