Nuken sänky


Pari viikkoa sitten siskoni laittoi kirppikseltä viestiä, että siellä olisi myynnissä kiva nukensänky ja tiedusteli kelpaisiko se. No tottakai! Hän oli reissussa rattaiden kanssa, mutta niin vaan siinä aisan päällä keikkuen muutaman euron sänky matkasi kirppikseltä kohti uutta omistajaa.

Tyttö oli sängystä iloinen. Olisi tosin halunnut sinne itse nukkumaan :D Nyt on sitten isomummun kirppikseltä ostamaan vauvaa hoidettu innolla. Uusia vaatteitakin vauva sai. Nekin kirppikseltä.

Koska nämä kaikki ovat tytölle ja jos lapsi jotain tarvitsee, niin sille ei voi mitään. Näitä siis ei lasketa omiksi hankinnoikseni. ;) Kuten ei myöskään sitä söpöä sienijakkaraa (klik!). ;)

Mukavaa sunnuntaita!

6 kommenttia

 1. Voi miten kaunis sänky ♥ Mä en yhtään ihmettele, että neiti halusi siihen nukkumaan. Tuon viereenhän sopisi hyvin sellainen Niemen tehtaiden pinnalaitainen sänky. Luultavimmin tiedät, millaista tarkoitan =)

  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän! Meillä on sen tyylinen sänky odottamassa tyttöä mökillä. :)

   Poista
 2. Tosi suloinen sänky, me ostettiin jokin aika sitten meidän kissalle samantyyppinen. Aluksi hän siinä nukkuikin mielellään, mutta sitten se jäi ja nyt täytyisi kyllä laittaa sänky kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen olisi varmasti hauska kissallakin. :) Luulen, että ei vaan kelpaisi meilläkään. Täkkipino ja oma rottinkikori on parhaita. :D

   Poista
 3. Oi kuinka suloinen sänky. Kyllä siinä kelpaa vauvanukkea nukutella. Viehättävä on tyttären huone muutenkin. Juhannusruusujen katveessa nukkuu kuka vaan hyvin :)

  VastaaPoista