Osaksi Suomela.fi blogiverkostoa

Muut kun ottivat lomansa rennosti, niin minä sisustelin, siivoilin, järjestelin ja myin turhaa tavaraa pois kauhealla vimmalla. Tuntui, että heinäkuun loppuminen oli jonkinlainen deadline. Sitä ennen oli saatava koti kuntoon arkea varten. Olohuoneen puolelle muutti ruokapöytä (klik!) ja nojatuolit vaihtoivat hieman paikkaa. Tekisi mieli pyörittää huonekaluja tässä olohuoneen puoliskossa hieman lisääkin. Sisustusvimmassa otin myös telkkarin ympärillä olleet taulut pois. Niiden sijoittelu ei ollut mennyt ihan nappiin ja halusin järjestää ne uudestaan. Nyt ne kuitenkin odottaa vielä uutta tulemista ja inspiraatiota.

Järjestelyinto ei kuitenkaan laantunut elokuun tullessa, vaan nyt kohteeksi on valikoitunut työhuone. Sieltä pitäisi vihdoin ja viimein saada hoitopöytä pois ja saada järjestettyä tila muutenkin kutsuvammaksi. Tytönkään huone ei säästy muutoksilta. Sinne on jo tullut "uusi" isojen tyttöjen sänky, jota vilautinkin jo Instagramissa @pilviraitti. Lelukaaosta helpottamaan huoneeseen on siirtymässä muualta talosta säilytyskalusteitakin. Yhden ison lipaston kun sain täysin tyhjäksi, kun karsin ja järjestin tavarat paremmin!
 
Uudet tuulet puhaltaa myös blogin suhteen. Blogini liittyi osaksi Suomela.fi blogiverkostoa. Suomela saattaakin olla jo tuttu monille pientaloasujille, kun se toimittaa Pientalo ja piha lehteä, joka jaetaan 5 kertaa vuodessa noin 1,27 miljoonaan kotitalouteen. Täällä blogin puolella muutosta ei juurikaan huomaa. Blogini löytyy jatkossakin tutusta osoitteesta ja tutulta pohjalta. Vastaan edelleenkin yksin blogini sisällöstä ja saan kirjoittaa minulle mielekkäistä aiheista. Jatkossa blogini postaukset päivittyvät kuitenkin myös Suomelan sivuille ja postauksia saatetaan nostaa esille Suomelan some-kanavissa. Pientalo ja pihan & Suomela.fi:n löydät Facebookista (klik!) ja Instagramista @pientalo_ja_piha. Muutoksen myötä toivon kuitenkin saavani uusia ihania lukijoita ja mielekkäitä yhteistöitä. Toivon myös, että muutoksen myötä pystyn antamaan entistä enemmän ideoita ja luettavaa teille lukijoille. Kiitos kun luette ja toivottavasti pysytte mukana jatkossakin! :)

12 kommenttia

 1. Onnea uudesta yhteistyöstä. Ja täällä on myös saatu kesän aikana jonkinlainen järjestely- ja tavaranpoistoinspiraatio, joka vain paisuu ja paisuu… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Järjestelyn paisuminen on tuttua täälläkin. Kun saa yhden paikan kuntoon, toinen näyttääkin olevan myös järjestelyn tarpeessa. Pian huomaa siivonneensa koko talon. :D

   Poista
 2. Kivaa, onnea uusista kuvioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva kokeilla tällaista, kun on aiemmin blogannut ihan yksin. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! On mukavaa päästä välillä osaksi blogiyhteisöä, kun on tähän asti kirjoittanut itsenäisesti. Katsotaan, mitä kaikkea kivaa tämä tuo eteensä. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) On mukavaa päästä osaksi isoa verkostoa. :)

   Poista
 5. Onnea, uusia tuulia elämään on mukava saada!!! Mukana ollaan!

  VastaaPoista
 6. Apua, täällä pitkästä aikaa. Blogin puolella. Tarkoitus on käydä täällä nyt taas vähän tiheämmin :) Kivaa, onnea uudesta yhteistyöstä. Tuollainen piristääkin kirjoittamaan :)

  VastaaPoista