Vintage leipälaatikkoKesällä tuli selattua mm. Toria aika ahkeraan, kun etsin lipastoa keittiöön. Viimein etsintä tuotti tulosta ja löysin todellisen kaunottaren (klik!). Aina kun nään myynnissä jotain mielenkiintoista, tarkastan myyjän muut kohteen. Näin eteeni tulikin kaunis emaloitu kermanvalkoinen leipälaatikko. Hintaa sillä oli hieman enemmän, kuin mitä tällaisesta esineestä olisin voinut kuvitella maksavani, mutta onneksi sain tingattua hintaa alaspäin. Toisaalta hyväkuntoisista vanhoista tavaroista saakin maksaa. Tästä ei puutu emalia mistään ja laatikko on muutenkin todella upeassa kunnossa ikäisekseen. Myöhemmin selvisi, että leipälaatikko on luultavasti 1950-luvulta ja valmistettu Hollannissa. Aiemmin leipälaatikon virkaa toimittanut Finelin sydänkulho pääsi muihin tehtäviin.

Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

23 kommenttia

 1. Upeat löydöt, sekä leipälaatikko että lipasto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen näistä löydöistä. :)

   Poista
 2. Aivan upea laatikko, lipasto kuvat. Niin ja samat sukkikset kun minulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sukkikset on hauskat. Sain joululahjaksi jo, mutta raskin vasta nyt käyttää. :)

   Poista
 3. Kaunis koti ja ihanat sukkikset! Keltainen ei ole oma värini, mutta noita taitaa löytyä kaikenlaisissa väreissä. Uhana Design?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sukkikset ovat Marya Jalavan Suomessa käsinpainamat. Näitä löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa. Ihania. :)

   Poista
 4. Tosi upeita löytöjä ja niin kauniita kuvia taas <3

  VastaaPoista
 5. Mahtava leipälaatikko. Kivat kuviot sukkahousuissa.

  VastaaPoista
 6. Olen kyllä kade tosta leipälaatikosta 😊 Niin ja piti mainita jo instassa, että tykkään kauheasti ton vikan kuvan tunnelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin kauan leipälaatikon ostamista, mutta onneksi raskin sijoittaa siihen. Tällaisia, ja tässä kunnossa, tulee harvoin vastaan. :)

   Poista
 7. Niin hienot löydöt! Itse löysin keväällä mintun värisen vanhan leipälaatikon kympillä.

  VastaaPoista
 8. Huippulöydöt! Ja kylläpä sininen näyttää raikkaalta keittiön tuoleissa 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä. Sininen on hyvä. :)

   Poista
 9. Mahtavat löydöt. Ihmettelenkin aina, miten ihmiset löytävät kaikkea hienoa. Pitäisi siis roikkua enemmän Torissa ja käyttää aikaa... Hohhoijaa! Ehkä sitten joskus. Leipälaatikko on ihana!

  VastaaPoista
 10. Mahtavat löydöt. Ihmettelenkin aina, miten ihmiset löytävät kaikkea hienoa. Pitäisi siis roikkua enemmän Torissa ja käyttää aikaa... Hohhoijaa! Ehkä sitten joskus. Leipälaatikko on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niinhän se vähän on, jos ei kirppiksillä käy tai nettisellaisia selaa, niin ei niitä löytöjä voikaan tehdä. Itsellä livekirppiksillä käyminen on jäänyt harmittavan vähälle, mutta välillä iltaisin on mukava selata nettikirppiksiä. Niiltä nykyään teenkin suurimman osan löydöistä.

   Poista