Kesken jäi
Tänä kesänä meillä maalattiin talon huonossa kunnossa ollut eteläpääty. Tämän projektin alkutunnelmia voit lukea täältä (klik!), projektin etenemisestä täältä (klik!) sekä projektin loppuvaiheen maalaus- ja maalinpoistovinkkejä täältä (klik!). Lupasin näyttää vielä lopputuloksesta parempia kuvia, kunhan saamme myös sokkelin maalattua. Mutta kuinkas kävikään. Kesä meni ja sokkeli on yhä maalaamatta. Maalausinto loppui ja päätimme myös, että sokkelista tulisi paikata isompia koloja ennen maalausta (paikkaukset nyt tehty), joten päätimme siirtää projektin suosiolla ensi kesään.

Tässä yksi päivä oli kaunis syksyinen auringonpaiste, lintujen kylvämä auringonkukka kurkotteli taivaaseen ja punaiset omenat tuoksuivat puissa. Päätinkin hakea kameran sisältä ja ottaa muutaman kuvan, vaikka projekti kesken jäikin. Ikkunan pielet tuli sentään maalattua. Nyt on talvi aikaa miettiä sokkelin sävyä. Pysytäänkö ruskeassa vai olisiko keskitumma harmaa kiva. Edelleen mielessä on myös haave siitä punaisesta ovesta.

Tällä viikolla alkaakin odottamani Habitare. Palailen huomenna blogin pariin muutaman Habitare-tärpin kera. Pysykää kuulolla. Kivaa alkanutta viikkoa! :)

P.S. Jos ihmettelet kummallista tuuletusikkunaa, niin siinä on vielä kesäinen "kissaverkko". Asennamme joka kesä toisen lasin tilalle verkot, että tuuletusikkunat voi avata ilman pelkoa maailmalle lähtevästä kissasta.

4 kommenttia

 1. Huomaa että on syksy. Maali ei tahdo kuivua. Meillä vähäsen vielä kesken maalausurakointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte urakkanne pian valmiiksi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Totta, ehtiihän sitä vielä myöhemmin. :)

   Poista