Poikkeuksellinen tiistaiaamuTiistaiaamu oli erikoinen. Meillä oli poikkeuksellisen siistiä ja odottelin jännittyneenä vieraita. Paria viikkoa aiemmin minulta oli tiedusteltu, haluaisinko avata kotimme ovet lehtijuttua varten. Näin oli kysytty jo useasti aiemminkin, mutta aina joku projekti oli ollut kesken tai nurkat eivät olleet esittelykunnossa. Nyt kesän ja syksyn aikana sain kuitenkin toteutettua monta mielessä ollutta projektia. Tärkeimpiä niistä varmaan oli DIY kaapin myötä siistiytynyt eteinen, keittiön lattian maalaus ja työhuoneen uudelleen järjestäminen uusin ja vanhoin kalustein. Tällä kertaa tiedustelu osui siis täydelliseen kohtaan ja olin valmis toivottamaan vieraat tervetulleeksi.

Jännitys karisi, kun avasin oven mukavalle kaksikolle. Tiina-Mari Haka haastatteli minua olohuoneen sohvalla ja Kaisu Jouppi otti samaan aikaan ensimmäisiä kuvia. Oli mielenkiintoista nähdä ammattivalokuvaaja työssään. Sillä saralla kun itsellä olisi vielä valtavasti opittavaa. Lopuksi tarjosin vieraille vielä teetä ja piirasta. Kiva kun kävitte! Tästä jäi hyvät muistot!

Siisti koti olisi ollut mukava kuvata kunnolla myös itse, mutta siisteys oli hyvin pian haalea muisto vain, kun jo iltapäivällä koti muuttui sairastuvaksi. Onneksi pikkupotilas on jo toipumaan päin ja itse onnistuin kuitenkin nappaamaan muutaman kuvan, jotka ajattelin jakaa teille myöhemmin.

Juttu kodistamme tulee Osuuspankin Taloudessa-asiakaslehteen joulukuun alussa. Kivaa, kun sitä ei tarvitse odottaa pitkään, koska muutoksenhaluisena sisustajana meillä tuppaa sisustus muuttumaan, ainakin pieniltä osin, usein. Toivottavasti teistä moni saa jutun luettavaksi joko postilaatikkoon tai sitten ystävien, sukulaisten tai työkaverien avustuksella. Ehkä seuraavaksi uskallan avata ovet isompaa sisustuslehtijuttua varten. Katsotaan.

Mukavaa perjantaita!

7 kommenttia

 1. Ihanaa, onneksi lähdit mukaan ja jutun teosta jäi hyvä fiilis! Innolla odotan, että näen jutun lehdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukava kokemus! Olen saanut jo ihanan tekstin luettavaksi, mutta kuvia ja taittoa odotan vielä jännityksellä. :)

   Poista
 2. Voi miten rohkeaa! Minultakin on kyselty useasti lehtijuttua kodistamme mutten ole uskaltautunut vielä mukaan... Toivottavasti saan kyseisen lehden käsiini että pääsen lukemaan jutun kodistanne :)

  VastaaPoista
 3. Hei loistavaa! Toivottavasti tulen saamaan käsiini kyseisen lehden! Minullekkin tulee tasaisin väliajoin tiedusteluja kotimme kuvauttamisesta lehtijuttua varten, mutta toistaiseksi olen aina kieltäytynyt kunniasta. Jotenkin tuntuu, että jäisikö harmittamaan jos koti olisi lehdessä jo nyt kun päässä surisee vielä tuhat ideaa sisustuseen liittyen. Ehkä jossain kohtaa talo tuntuu valmiimmalta ja esittelykelpoisemmalta lehtijuttuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu on ollut täälläkin. Kyllä meiltä vieläkin puuttuu mm. listoja ja pientä viimeistelyä, mutta voiton puolella ollaan. Nyt tällä hetkellä olen tyytyväinen kotiin, niin oli helppo avata ovet toimittajille. :) Ehkä säkin teet niin vielä joskus. Olisi kiva nähdä teidänkin koti lehdessä. :)

   Poista