Syysoksia maljakkoonUskomatonta, että näin lokakuun puolessa välissä meidän pihassa kukkii vielä mm. syysmaksaruoho, reunuspäivänkakkara, auringonkukat ja kultapiisku. Muuten aletaan lähestymään aikaa, kun kaikki näyttää ankean harmaalta.Nämä orapihlaja-aidasta napsitut oksat ovat jotenkin karunkauniita. Niistä on jo lehdet tippunut, mutta kauniin punaiset marjat ovat jäljellä. Hain vintilä neulomani Saanan ja Ollin suunnitteleman tyynyn. Kun sen yhdisti näihin oksiin ja kynttilöihin, tuli jo lähes mieleen j-o-u-l-u. Mutta ei mennä ihan vielä niin pitkälle, eihän. 

Tunnelmallista perjantai-iltaa!

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! On kiva, kun olohuoneessa on taas itsetehtyjä juttuja. :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma! Upean värinen tuo kastehelmi lyhty, onko se jokin uutuus väri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se taitaa olla uutuus. Ostin sen vähän aika sitten Iittalan myymälästä lahjakortilla. Näyttää näissä kuvissa ja valossa vähän metsänvihreältä, mutta on oikeastaan smaragdinvihreä. Todella kaunis! On ensimmäinen Kastehelmi-tuikku meillä, mutta tuskin viimeinen.

   Poista
 3. Tunnelma on kohdillaan siellä, ihania tuikkukippoja!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä ihanasta joulutunnelmasta! Taas sitä jaksaa odottaa vielä tovin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. :) Eipä tässä enää kauaa ole jouluun, kaksi kuukautta. :)

   Poista
 5. On muuten totta - näissä on joulutunnelmaa :) Mä oon joulun kanssa niin minimalisti, että nämä koristeet / väritykset riittäisi mulle hyvinkin jouluksi. Toivottavasti en tänä vuonna tee poikkeusta ja höyrähdä jouluun jo lokakuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään aloittaa joulun fiilistelyn ajoissa. Yleensä kyllä vasta marraskuussa. Aika minimalistisella linjalla meilläkin on menty pari viime joulua. Lähinnä joulukukat ja kynttilät ovat tuoneet tunnelmaa. Viime jouluna ei edes ollut kuusta, mutta tänä vuonna taidan haluta sen. :)

   Poista