Retroinen tarjotin

Kerroin aiemmin, kuinka olin käynyt pitkästä aikaa kirppikseltä ja löytänyt mm. ihanan Dora Jungin pöytäliinan ja kasan joulukoristeita. Samalla reissulla toisella kirppiksellä silmiini osui jokseenkin retro tarjotin. Raukka ei ollut enää ihan priima kunnossa, mutta koska hintaakin oli vain pari euroa, niin nappasin sen enempää harkitsematta mukaan.


Kysyin Pauliinalta, tietäisikö hän jotain tästä tarjottimesta. Kuulemma tarjotin on mahdollisesti englantilainen ja Worcester Waren valmistama. Kiitoksia siis sinne taas tunnistusavusta! <3 Olen vielä vähän epävarma, onko tämä ihan nykyistä tyyliäni. Suurin innostus kaikkea värikästä retroa kohtaan on hieman laantunut ja makuni "tasoittunut". Nyt kaipaankin enemmän kaikkea ajatonta ja tyylikästä 50-60-lukujen tavaraa kotiin. Mikäli tämä ei sisälle jää, luulen että tästä tulee oikein hauska kaunistus ja väripilkku meidän muuten niin värittömään kesäkeittiöön.Täällä on huhkittu joulusiivon parissa eilen ja tänään. Eilen toimme kuusenkin jo sisään. Joulustressiä ei ainakaan toistaiseksi ole, koska hommat on jo hyvällä mallilla. Koristetyynynpäälliset pyörii vielä koneessa, mutta katsotaan jos vaikka huomenna ennättäisin kuvata jouluisen olohuoneen tänne blogiin. :)

Kivaa lauantaita! :)

4 kommenttia

 1. Kiva jos pystyin olemaan avuksi :) Tarjotin tuo minusta kivaa särmää, muuten niin selkeään sisustukseen. Mulla oli itselle joskus paljonkin retroisia tarjottimia, mutta olen luopunut tosi monista, kun tuntui että niissä on liikaa väriä meille. Tuossa sinun tarjottimessa on mukavan hillityt värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä ei ole mikään kovin räiskyvä, niin sopii kyllä tuohon muiden vanhojen tavaroiden joukkoon. :)

   Poista
 2. Tarjotin näyttää kivalta väripilkulta, ei mun mielestä liian 'retrolta' tuossa seurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ole ehkä mikään superretro väritys, niin sopii kyllä kivasti joukkoon. :)

   Poista