Bloggausnurkan kevätsiivous

Meidän työpiste, tai oikeastaan pitäisi sanoa bloggausnurkka, oli sen verran sekaisessa kunnossa, että oli pakko siivota turhat paperit ja muu sälä pois. Ajattelin samalla ottaa muutaman kuvan siitä, kun sain siivoukset tehtyä. Sen verran kivalta se taas näytti, kun tavarat oli ojennuksessa.
Hankin muutama vuosi sitten tuon String-hyllykokonaisuuden työtasolla ja se on ollut kyllä loistava hankinta. Mielestäni se on kauniin ajaton ja sopii moneen sisustukseen. Se on luultavasti sellainen klassikko, josta en tule koskaan luopumaan. Hyllyyn mahtuu myös mukavasti kirjoja ja ylähyllyllä olevat laatikot kätkee mm. askartelu- ja paperitarvikkeita. Liian täyteen en ole kuitenkaan halunnut ahtaa hyllyjä. Mielestäni ne näyttää ilmavammilta ja paremmilta vähän vähemmällä tavaralla. Joskus kokonaisuutta voisi jatkaa vielä vähän, niin saisi tuon pienen harmaan laatikoston pois.Valkoinen kokonaisuus erottuu kauniisti vihreältä seinältä. Tämä vihreä seinä maalattiin taloon noin kuusi vuotta sitten tänne muuttaessamme ja olen edelleen tosi tyytyväinen sävyvalintaan. Myös muovimaton tilalle asennettu harmaa laminaatti on ollut hyvä valinta. Se on edelleen kuin uusi, vaikka onkin saanut leikin touhussa iskuja. Kirjavasta lattiasta ei myöskään näy näin kevätauringossa pölyt ja kissankarvat. ;) Yksi päivä isäntä kuitenkin heitti ilmoille ajatuksen, että joskus voisimme asentaa tähän huoneeseen ja olohuoneeseen puulattian. Kummassakaan tilassa kun sitä ei ollut ennestään. Kirjataan lupaus tännekin muistiin. ;)

Aurinkoista loppuviikkoa!

12 kommenttia

 1. Hylly on kevyeen näköinen. Kyllä on siistiä.
  Meillä on nyt laminaatti, mutta sen alla parketti. Vaihdoimme ton laminaatin koska silloinen koira oli labbis, ja kynnet kraapi parkettiin rumia jälkiä. Olen silti tyytyväinen laminaattiin, mutta joskus voidaan repiä se irti ja parketti esille ja uusi lakka pintaan.
  No tosin emme vielä aio olla ilman koiraa, tosin nyt on pieni, eikä painoa kuin 5,5 kg, mutta onhan silläkin terävät kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laminaatti kestää hyvin. :) Meilläkin kissa on saanut kynsillään jälkiä puulattioihin, mutta laminaatissa ei ole mitään jälkiä.

   Poista
 2. Ihana työskennellä siistissä ympäristössä, tuo seinän vihreä on valtavan kaunis, en yhtään ihmettele että se miellyttää vieläkin. Kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, avarassa ja siistissä ympäristössä on helppo työskennellä ja ajatuksille jää tilaa.

   Poista
 3. Ihana työpiste, tuollaisen kun saisi itsellekin, ei tarvitsisi aina siivota tavaroita pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on näppärä! :) Vaikka tämä toimii pääosin läppärin säilytyspaikkana, niin on kuitenkin kätevää, kun sillekin on oma paikkansa ja järjestys säilyy.

   Poista
 4. Bloggauspiste, mainiota! Seuralainenkin näyttää erinomaiselta, todellinen työnvalvoja. Seinän väri on kyllä tosi kaunis, itselläkin herännyt kaipuu vähän suurempaa vihreää pintaa kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa tykkää kiipeillä tässäkin. Vihreä jaksaa ilahduttaa täällä vuodesta toiseen. Toivottavasti saat itsekin helpotusta vihreän kaipuuseen. :)

   Poista
 5. Kiva työpiste, kaikki mukavasti ja siististi esillä! Aika mukava lupaus isännältä ja tuo olikin hyvä juttu kirjoittaa asia muistiin, ettei vain lipeä lupauksistaan:) Olen kyllä samoilla linjoilla hänen kanssaan, rintamamiestalossa oikeastaan kuuluisi olla lautalattiat, niinhän ne ovat olleet alunperinkin useimmissa sen ajan taloissa.
  Oikein mukavaa viikonloppua Pilviraitille!

  VastaaPoista
 6. Iiks, kaunis kokonaisuus! Muutenkin ihana blogi, liityin lukijaksi! :D

  VastaaPoista