Pääskysestä ei päivääkään

Olen koko toukokuun odotellut, koska se kevät alkaa. Eilen pihalla ollessani hämmästyin, kun kuulin tuttua viserrystä. Pääskyset ovat palanneet! Sitähän sanotaan, että pääskysestä ei päivääkään. Joten minne se kevät meni, jos kesä jo tuli. Lämpöasteiden puolesta viikonloppu on kyllä ollut jo kovin kesäinen, mutta luontoa katsoessa taidetaan olla vielä enemmän kevään puolella.Kun ilmat on ollut niin loistavat, päätin tänään ulkoiluttaa pelargoneja. Ne ovat kasvaneet sen verran, että kuistin ikkunalaudalla on ollut ahdasta. Toin ne aamupäivällä ensin talon portaille. Myöhemmin päivällä lastasin ne maitokärryn kyytiin ja kohti minikasvaria. Sinne ne nyt jäi nauttimaan valohoidosta.  Valohoidosta saa nauttia myös sisällä harvinaisen pitkään. Eipä ole hetkeen paistanut ilta-aurinko meidän pohjoisen puolella olevaan työhuoneeseen. Siellä puusohvalla onkin nykyään Elsan lempipaikka ottaa pienet iltatorkut.


Aurinkoista iltaa ja uutta viikkoa!

3 kommenttia

  1. Voi miten kauniita kuvia! Tämä on kyllä ihmeellinen vuosi, tuntuu että oli vain pitkä syksy ja sitten tuli kevään ja kesän yhdistelmä. No, pitää vain nauttia lämmöstä niin kauan kuin sitä riittää. Minä istutin jo rohkeasti pelargonit ulos, toivotaan ettei yöpakkaset enää yllätä.

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpö kasvihuone sinulla on. Tuollaisen minäkin toivoisin joskus saavani! <3

    VastaaPoista
  3. Teidän Elsa on aivan kuin meidän Paavo 17 vee. Paavo nukkuu ulkona mun valamassa raparperinlehtivadissa, aika usein saunoo meidän kanssa ja on hyvinkin laiskanletkeä, usein juuri noin makoilemassa.

    VastaaPoista