Viime aikoina

Viime aikoina on tullut vietettyä lähes kaikki vapaa aika mökillä, jota Korpelaksikin kutsutaan. On siirrelty ja karsittu huonekaluja, heitetty pari keikkaa kaatopaikalle, pistetty tavaraa kiertoon, imuroitu, pesty lattioita ja ikkunoita jne. Hommaa on riittänyt ja tulee varmasti riittämään vielä muutamaksi vuodeksi.


Aloitimme urakan päämökin sisätiloista. Kun ne saadaan kuntoon, niin mökillä on mukavampi yöpyä ja siirtää energia ulkotiloihin. Täytyy myötää, että alkuun meinasi usko loppua. Tekemistä kun on niin paljon, niin oli vaikea päättää mistä aloittaa. Onneksi nyt suunnitelmat on selvät.

Tällä kertaa ajattelin näyttää vain parin kuvan verran viime päivien tuloksia. Kunhan saadaan vielä viimeistelyt tehtyä, niin näytän sitten tilaa enemmän. Tässä vaiheessa siis teemme vain kevyen muutoksen. Isommat sisäremontit saa odottaa tulevaisuutta, eikä niille ole edes välttämätöntä tarvetta. Tilat toimii näinkin, vaikka vähän mäntyinen fiilis onkin.Kuten näkyy, myös pihalla on hommia. Puutarha on päässyt villiintymään sekä rakennukset kaipaa maalia ja ikkunoiden kunnostusta. Täytyy kuitenkin yrittää malttaa ja edetä askel kerrallaan. Suomen kesä on niin lyhyt, että kaikkea ei ehdi tekemään yhdessä kesässä. Luulen, että muutaman vuoden päästä alkaa olla valmista. Niin, valmista tai "valmista". Ikuisia projekteja nämä taitaa olla.

Vaikka työmäärä kolkuttelee takaraivossa, on hyvä muistaa välillä nauttia kesästä. Ja muistaa myös, kuinka upeaa on, kun on oma mökki! Täällä sielu lepää (ja toivottavasti vielä joskus ruumiskin ;)

4 kommenttia

 1. Ihanaa kun on paikka jossa sielu lepää. Meillä se on saaristo, oman paatin kanssa seilatessa.
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tästä tulee mukava mökki ajan kanssa, kuten itsekin mietit. Olet sellainen tekevä ihminen, että sinullekin varmaan sopii tuo ajatus, että ajan kanssa. Itsekin nautin siitä tekemisen fiiliksestä, se on melkein parasta, vaikka välillä väsyttävääkin. Olen myös huomannut, että ajan kanssa tekemisessä ei tule tehtyä virheitä ja nehän taas maksavat. Tuossa mökissä kelpaa kovasti jo nyt viettää hellepäiviä, oikein kaunista jälkeä olette saaneet aikaiseksi. Mukavia aikoja Korpelaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on hyvä ottaa aikaa ja tehdä rauhassa. Kiitos! :)

   Poista