Keittiön raikastus

Vuosi sitten heinäkuussa meidän keittiö koki vähän isomman raikastuksen, kun maalasin lattian vaaleanharmaaksi. Tilaan tuli valtavasti valoa lisää. Maalaus ei ole kaduttanut päivääkään, vaikka aina välillä siivouspäivinä kiroankin vaaleaa lattiaa, jossa näkyy ihan kaikki roskat ja lika. Lattian maalauksesta voit lukea lisää tästä postauksesta. Kannattaa vilkaista sieltä lopusta myös ennen kuva - muutos on huikea!
Nyt olisi varmaan jonkinlaisen vuosiraportin aika. Valitsin lattiaan Tikkurilan liuotinohenteisen Betoluxin ja se on lunastanut kaikki odotukset. Todella kestävä maali! Lattia näyttää edelleen kuin uudelta. Yhden kolhun olen kuitenkin saanut siihen pudottamalla kattilankannen lattialle terävä reuna edellä ja pienen pientä kulumaa näkyy yhden keittiön pöydän jalan alla. Muuten ei moitteen sijaan.Tänä kesänä keittiöön riitti vähän pienempi raikastus: otin lattiassa olleet räsymatot pois. Nyt on helpompi siivota. Tuodaan matot taas syksyllä puhtaina takaisin.

Oikein mukavaa uutta viikkoa! :)

6 kommenttia

 1. Kauniita purkkeja ja toi kala seinässä on kivan näköinen. Piristää mukavasti. Kyllä valkoinen tai vaalea väri antaa avaruutta.

  VastaaPoista
 2. Tuo teidän keittiö on kaunis ja aina vaan jaksan ihastella tuota ihanaa seinää!
  Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuota purkkisarjaa (Pomonako se oli?) näinkin tässä kirpparilla yhden kupin verran, taisi olla tuo omena-kuvioinen. Omassa keittiössäni en sille vain tehtävää nähnyt, ja hintakin hirvitti niin jäi hyllyyn. :) Maalikokemukset pannaan korvan taakse tulevaisuutta ajatellen, vesiohenteista Betoluxia kun tuli jo testattua ja se ei tämmöiselle ryskääjälle ollut ollenkaan hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Pomonat on hinnoissaan! Itse ostan vain jos saan halvalla. Siksi kokoelma on jäänyt suht pieneksi.

   Poista