Lauantai-iltana

Tänä kesänä kirppissaldo on jäänyt kovin vähäiseksi. Kauheasti ei ole tullut kierreltyäkään, mutta vielä vähemmän on tullut vastaan mitään sellaista, jonka olisin ehdottomasti halunnut kantaa kotiin. Heinäkuun restaurantapäiviltä sentään löytyi kaunis Miranda-malja.


Pääsin korjaamaan kirppisvajetta viime viikonloppuna, kun lähellä järjestettiin ulkokirppistapahtuma. Ihastelin siellä niin kauniita ruokapöydän tuoleja kuin astioitakin, mutta yritin pitää mielessä sen, että tuoleja löytyy jo ja astiakaapit pursuilee. Sitä en tainnut muistaa, että kaapit on myös täynnä jos jonkinlaista kynttilähärpäkettä, kun huomasin käveleväni kotiin tällainen messinkinen tuikkulyhty mukanani.Tänään sytytin tuikun lyhtyyn, kun päivä on ollut (taas) niin harmaa ja sateinen. Palakoon kynttilä tänään Turun tapahtumien uhrien muistolle. Voi kunpa osaisimme rakastaa enemmän ja vihata vähemmän.

2 kommenttia

  1. Mikä on tuo ihana ensimmäisessä kuvassa pilkistävä laukku? 😍Ja lyhtykin kiva tietty! -Sue

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Marimekon laukku. Veera taisi olla laukun malli, kuosia en juuri nyt muista. Tänä kesänä ostettu, joten saattaa vielä löytyä myymälöistä. :)

      Poista