Tasapainoilua

Täällä eletään jo kolmatta viikkoa uutta arkea töihin paluuni myötä. Jännitin uuden ajanjakson alkua etukäteen, mutta kaikki on mennyt oikein mallikkaasti. Arki hakee vielä uomiansa, mutta on ollut mukava huomata, että niin perheen yhteiselle ajalle kuin omille harrastuksillekin jää yhä aikaa. Olen antanut itselleni armoa ja todennut, että ei se ole niin vakavaa, jos koti on välillä kaaoksen vallassa tai pyykkikorit pursuilee.

Arkiaamuisin ei ole enää aikaa pitkille rauhallisille teehetkille, vaan ensimmäinen muki tulee juotua yleensä vasta töissä. Onneksi sentään viikonloppuisin on aikaa rauhoittua ja nauttia kiireettömistä aamuista. Kuppi kuumaa Assam-teetä herättelee uuteen päivään. Leppoisaa sunnuntaita! :)

9 kommenttia

 1. Mukava kuulla että arkenne on lähtenyt sujumaan ihan mukavasti. Ja, tuo on niin totta, on oltava itselle armollinen. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kun arkesi on lähtenyt hyvin sujumaan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa, ei paineita.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, kuinka arki rullaa ja hyvinhän se tosiaan on lähtenyt. Juuri näin, armollinen itselleen, ei kaiken tarvitse olla täydellistä lapsiperheen arjessa. Kotiin on mukava palata töistä, vaikka siellä pieni kaaos odottaisikin, siitä se tekemällä selviää. Ja vapaapävät tuntuvat taivaallisilta, silloinhan sitä kerkiää vaikka sun mitä, mutta levätäkin pitää. Mukavia työpäiviä ja arkea elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Mukavaa ja sujuvaa arkea sinnekin. :)

   Poista
 4. Ihanaa, että arki on lähtenyt rullaamaan <3 Kaunis tuo Esteri-talouslevy.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se arki vaan lähtee aina rullaamaan pidemmänkin tauon jälkeen. Mukavia työpäiviä ja nauti vapaapäivistä!

  VastaaPoista