Herkkuhetki Muumien kanssa

Eilen tuntui siltä, että päivä ei nouse ollenkaan. Aamulla oli sakeahko sumu, joka ei juurikaan hälvennyt päivän mittaan. Synkästä säästä huolimatta suuntasimme reippaasti ulos. Haravoimme ja siistimme pihaa. Nyt piha alkaakin olla siinä kunnossa, että ei haittaa, vaikka ensilumi sataisi jo.
Harmaata syksyistä päivää piristämään saapui Lotukselta lähetys. Heiltä tuli mukava Muumi-yllätys, josta etenkin pikkuneiti ilahtui kovin. Paketin innoittama paistoin koko perheelle Muumimamman pannukakkuja. Reseptin näihin herkullisiin paksuihin amerikkalaistyylisiin pannareihin löydät täältä. Herkutellessa tuli tietenkin maisteltua myös Muumi-tuotteita*.
Pannukakut maistuivat taivaallisilta lämpimän kaakaon* kera reippaan ulkoilun jälkeen. Myös mustikkainen hillo* oli herkullista. Tyttö sanoi sen maistuvan ihan Muumimamman hillolta. Kun herkut olivat kadonneet lautasilta, uusilla pehmeillä Lotuksen Muumi Nessuilla* oli hyvä pyyhkiä mustikkahillot ja kaakaoviikset pienen herkuttelijan suunpielistä. Nämä pehmoiset avainlippumerkillä varustetut uutuudet valmistetaan  ihan tuossa naapurissa Nokialla.


 
Onneksi pannukakkuja jäi vielä muutama näin sunnuntaiaamuun, niin saadaan muhkea aamupala aikaiseksi. Taidankin suunnata jääkaapille. Suloista sunnuntaita! :)

* Tuotteet saatu Oy SCA Hygiene Products Ab/Hill+Knowlton Strategies

4 kommenttia