Louhi - lempeää valoa

 Yhteistyössä: Sessak

Meillä jokaisella on varmasti jokin asia, jota on hyvin vaikea vastustaa. Minun suurimpia heikkouksia on suklaa. Se onkin tuote, jota meiltä löytyy aina keittiön kaapista. Jos taas sisustuksesta puhutaan, minun on hyvin vaikea vastustaa kauniita valaisimia. Niitä löytyykin meiltä jokaisesta huoneesta useampia. On vanhaa ja uutta sekä klassista ja modernia sulassa sovussa.Täällä Suomessa on aika harvassa ne hetket, kun keinovaloa ei tarvita ollenkaan. Näin vuoden pimeimpänä aikana valaistuksen merkitys korostuu entisestään. Onkin siis hyvä tarkistaa, että valaistus on riitävä esimerkiksi työskentelyyn ja siivoamiseen. Tämän lisäksi on mielestäni mukavaa, jos valaisimien avulla saa loihdittua illalla ihanan tunnelman.
Meidän kodin valaisinjoukko kasvoi taas yhdellä, kun Sessak lähetti minulle heidän uuden Louhi pöytävalaisimen. Louhi on Jenni Inkeroisen suunnittelema moderni ja yksinkertaisen kaunis valaisin. Meidän valaisimessa on kaunis ja klassinen marmorijalka, mutta valaisinta on saatavissa myös betonisella jalalla. Painavan jalan ansiosta valaisin seisoo tukevasti paikallaan vinosta asennosta huolimatta. Valaisimen kupu on kuulasta mattalasia, jonka ansiosta siitä tulee kaunis tunnelmallinen valo.Sijoitin valaisimen nyt tuohon meidän vitriinin päälle. Nykyään iltaisin tuleekin aina vähennettyä muuta valaistusta ja napsaistua Louhi päälle. Se onkin juuri täydellinen tuomaan tunnelmaa iltaan. Tykkään, että sisustuksessa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja joitakin yllättäviä valintoja. Mielestäni juurikin siksi Louhi on hauska valinta tuohon vitriinin päälle. Se on hauska yhdistelmä vanhojen aarteiden kanssa.

Mikäli kaipaat lisää valoa marraskuuhun, haluat päivittää valaisinvalikoimaasi tai kenties jo yhden kovan paketin joulupukin pussiin, niin kannattaa suunnata mitä pikimmin blogini Facebook-sivuille. Sieltä löytyy jotain mukavaa arvonnan muodossa. :)

Tunnelmallista iltaa!

2 kommenttia

  1. Tuleepa siitä kaunis tunnelmavalo. Täällä toinen tunnelmoija, joka viihtyy tunnelmavalossa. Kaunis tuo Louhi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Iltaisin on kyllä mukavaa, kun on tunnelmallinen valo. Parhaiten sen saavuttaa mielestäni joko kynttilöillä tai tämän tyylisillä valaisimilla. :)

      Poista