Lisää lämpöä ja villaa

Kylläpä onkin ollut oikein talvisia pakkaspäiviä! Takka on lämminnyt ahkerasti. Sen lisäksi kaipasin myös sohvalle lämpöä. Otin esille muutama vuosi sitten neulomani tyynyn, jossa on Saanan ja Ollin Novitalle suunnittelema kuosi. Tämän lisäksi sohvalla lämmittää klassinen Linumin villainen torkkupeitto. Ihania molemmat.Ainakaan tällä hetkellä ei ole vielä kiire kevääseen. Ajattelin nauttia ensin tästä talvesta, vaikka tämä ei olekaan lempivuodenaikani, mutta parin lämpimän ja vähälumisen talven jälkeen on mukavaa, kun on kunnon talvi. Päivän pitenemisen huomaa jo, joten kunhan ihana kevättalven aurinko alkaa paistaa, niin eiköhän viimeistään sitten ajatukset siirry jo keväisempiin asioihin.

Mukavaa ja talvista viikkoa! :)

8 kommenttia

 1. Niin ihania kuvioita täynnä koko huone, verhot, tyynyt sekä matto ❤
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! :) Nyt vasta itsekin havahduin, että kuoseja tosiaan on aika paljon, mutta hyvin ne näyttää sopivan yhteen, kun ovat samaa sävymaailmaa. :)

   Poista
 2. Tulisipa meillekkin lunta. En ole koko talvena tehnyt kertaakaan lumitöitä vielä! Onneksi on sentään vähän pakkasen puolella eikä vesisadetta, mikä on kaikkein pahinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tekin saitte jo lunta. Kuulin, että sinne päin on tullut paikoin reippaastikin. Lumi kuuluu kyllä talveen ja tekee kaikesta kauniimpaa. :)

   Poista
 3. Onpa kivan talvinen tunnelma teillä :) Sellainen, että sohvalle tekisi mieli tehdä pesä ja katsoa vaikka takkatulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässä tulee kyllä istuttua viltin alla ja ihailtua takkatulta. :)

   Poista
 4. Totta, nautitaan vihdoinkin saapuneesta talvesta ja käperrytään villapeittoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! :) Kivaa, kun talvi tuntuu talvelta, niin osaa taas nauttia enemmän tulevasta keväästäkin. :)

   Poista