Tervetuloa Mansen blogikirppikselle 22.4.2018!

Yksi varma keväänmerkki on se, että Mansen blogikirppis tulee jälleen! Kirppis järjestetään sunnuntaina 22.4.2018 klo 11-14. Paikkana on taas tuttu Vooninki-sali Tampereen Finlaysonilla (Väinö Linnan aukio 13). Mukana on myymässä parikymmentä bloggaajaa ja muutama yritys. Yrityksistä mukana on mm. Bo LKV Tampere, joka myy käytöstä poistettua kuvausrekvisiittaansa, ja Finlayson pystyttää päivän ajaksi pop-upin. Tämän lisäksi paikalla on pieni kahvila. Jaossa on myös 150 goodie bagia! Super Messut lahjoittaa 150 ensimmäiselle messuliput. Messuille ehtiikin hyvin vielä sunnuntaina kirppiskierroksen jälkeen. :) Tarkemman listan mukana olevista bloggaajista ja yrityksistä löydät tässä postauksessa olevasta mainoksesta.


Olen taas katsonut ja hinnoitellut valmiiksi myytäviä tavaroita. Tein pari viikkoa sitten suursiivouksen vintin liukuovikomeroihin ja sieltä löytyi kaikenlaista, mitä en edes muistanut omistavani. Joten mukaan lähtee jälleen iso kasa erilaista sisustustavaraa, mm. astioita, mattoja ja verhoja. Näiden lisäksi pakkaan mukaan hieman vaatetta ja kenkiä (naisille ja pienille lapsille), neulelankoja sekä kirjoja.


Mukaan kirppikselle kannattaa varata oma ostoskassi ja käteistä rahaa, mielellään myös kolikoita.  Ensimmäisen tunnin aikana saattaa olla jonoa, joten matkaan on syytä varata myös kärsivällisyyttä ja reipasta mieltä. Aiemmin isoimmat ruuhkat ovat olleet ohi noin ensimmäisen tunnin jälkeen, jonka jälkeen on ollut rauhallisempaa tehdä ostoksia. Ostettavaa riittää takuulla ihan tapahtuman viimeisille minuuteille asti, joten mukaan ehtii hyvin myöhemminkin.


Tapahtumasta voit lukea myös lisää kirppiksen Facebook-sivuilta. Sinne ilmestyy myös kurkistuksia siitä, mitä muiden pöydistä tulee löytymään. Toivottavasti nähdään Mansessa viikon päästä! :)

2 kommenttia