Työhuoneen uusi ilme

Onpa ollut mukava pääsiäinen! Olen nauttinut niin paljon kiireettömistä ja aurinkoisista päivistä. Olemme ehtineet retkeillä ja syödä hyvin. Tämän lisäksi sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tarttua maalitelaan ja vedin työhuoneen uuteen sävyyn. Tämä projekti vei aikaa jokusen tunnin perjantaina, lauantaina kävimme työpöytäostoksilla ja laitoimme kalusteet paikoilleen ja nyt ollaankin saatu nauttia uudistuneesta huoneesta jo parin päivän ajan.
Meidän kodissa on nähty paljon vihreää. Työhuoneessa oli ennen sävy S451 Maja, keittiöstä löytyy N494 Nefriitti ja olohuoneen seinät on maalattu X450 Vaelluksella. Kaikki nämä sävyt löytyvät Tikkurilan värikastasta. Vaikka vihreästä pidänkin erittäin paljon, ajattelin että nyt voisi vaihtelu virkistää. Päädyinkin siis valitsemaan hyvin erilaisen sävyn. Valintani osui sävyyn V484 Ajopuu. Sävy on lämmin beigen ja harmaan sekoitus, eli greige.Työhuoneen värinmuutoksen myötä muutimme siellä myös järjestystä. Tämän lisäksi haimme uuden isomman työpöydän IKEA:sta. String-hyllykön työtaso oli kiva, mutta nykyään tarvitsemme isännän kanssa molemmat satunnaisesti työskentelytilaa kotona, joten isommalle pöydälle oli tilausta. Työtaso lähtikin siis varastoon odottelemaan uutta tulemista. Laitoimme vanhan lipaston sen tilalle hyllykköön. Jossain vaiheessa voisi harkita, jos hankkisi sen tilalle ihan virallisen Stringin kaapin, mutta ihan hauskalta tuokin yhdistelmä näyttää.
Tämän lisäksi tilausta olisi uudelle työtuolille. Nykyinen on aivan ihana, mutta se on todella matala, eikä siksi oikein toimi tarkoituksessaan. Joitakin uusia vaihtoehtoja on jo mielessä ja nykyiselle löytyisi varmasti uusi paikka meiltä, koska tästä en raski luopua. Puusohvan taakse seinälle olisi myös mukava saada jotain, koska nyt vielä se näyttää hieman tyhjältä ja tylsältä. Verhotkin vaihtuivat näin kesää kohden raikkaiksi valkoisiksi pellavaverhoiksi, kun satuin löytämään sellaiset edullisesti IKEA:n poistopisteestä.


Seuraavien pidempien vapaiden koittaessa taidan ottaa keittiön käsittelyyn. Sen valkoiset seinät kaipaavat uutta raikasta maalipintaa. Sitä ennen nautitaan ja ihastellaan tätä muutosta. :) 

Mukavaa alkanutta huhtikuuta! :)

6 kommenttia

 1. Työhuone näyttää nyt todella freesiltä ja raikkaalta, huone tuntuu ainakin kuvissa entistä suuremmalta. Kaunis muutos.

  VastaaPoista
 2. Täällä myös maalailtiin Ajopuulla yksi seinä, ihana sävy. Työpisteesi näyttää toimivalta ja selkeältä.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana ja raikas ilme. Kaunista.

  VastaaPoista