Mitä mökille kuuluu?

Talven jälkeen ensimmäinen visiitti mökille on aina jännittävä. Mökkimatkalla mielessä pyörii monta kysymystä siitä, mitä mökille kuuluu. Onko rakennukset kunnossa? Onko laituri edelleen paikallaan? Onko hiiret tehnyt tuhojaan? Eilen saimme näihin kysymyksiin vastauksia, kun teimme pikaisen visiitin mökille ensimmäistä kertaa sitten, kun viime syksynä päätimme kesämökkikauden ja suljimme ovet.


Iloksemme kaikki oli niillä sijoillaan, kuin ne viime syksynä jätimmekin. Rakennukset olivat tutussa kunnossa ja merkkejä hiiristä tai muista tuholaisista ei juurikaan näkynyt. Samalla tuli tehtyä katsaus siihen, mihin viime kesänä jäätiin. Viime kesänä mökin piha koki todella ison muutoksen ja teimme haaveilemamme hiekkarannan. Näistä voit lukea lisää aiemmista mökkipostauksista täältä. Tänä kesänä olisi tarkoitus viimeistellä pihahommat sekä tehdä pieniä sisusteluja ja ulkoremonttia isoimpaan rakennukseen. Sen ikkunat kaipavat kiireellistä huoltoa ja laudoitus lisää väriä pintaan.Näistä hommista emme aio ottaa stressiä. Ei ole kiva, jos mökki muuttuu täysin työleiriksi, vaan on mukava pyhittää aikaa pelkälle oleskelulle, kesästä nauttimiselle ja rentoutumiselle työntäytteisen talven jälkeen. Rentoutumiseen tämä paikka onkin omiaan. Heti autosta ulos astuessani olo keveni huomattavasti. Tänne haluan pian uudestaan - nauttimaan hiljaisuudesta ja mökkisaunan löylyistä.


Tällä kertaa postauksen kuvat rennosti puhelimesta, kun järkkäri jäi matkasta.

Aurinkoista sunnuntaita!

2 kommenttia

  1. Niin ihanaa, kun on tuollainen upea paikka minne voi mennä rentoutumaan <3 Mieli lepää jo kuvia katsellessa, mukavaa sunnuntaita teille.

    VastaaPoista