Asuntomessut 2018: Villa Karhu

Mökkeilyn lomassa pistäydyimme Punaisen Ristin Kontin kutsumana* Porissa Asuntomessuilla. Viimeisestä Asuntomessu käynnistä olikin jo vierähtänyt aikaa. Näin vanhan talon asukkaana en koe tapahtumaa oikein omakseni, kun rakentamassa ei olla, vaikka sieltä toki saa myös sisustusideoita. Yksi ihastuttavimmista kohteista messuilla oli Villa Karhu (kohde numero 19), joka syntyi Porin kaupungin ja Punaisen Ristin Kontin yhteistyöstä.
Boheemia runsautta ja modernia kodikkuutta yhdistävän sisutuksen on suunnitellut Frida Steiner. Yksitasoisessa 119 neliömetrin omakotitalossa on neljä huonetta ja keittiö. Kohteen koko irtaimisto on peräisin Kontista ja on myynnissä messujen päätyttyä (kurkkaa myytävät tavarat täältä!). Kohteesta mieleen jäi etenkin kauniit, runsaat yksityiskohdat, värit ja upeat matot.
Mielestäni oli mahtavaa nähdä, kuinka kierrätyslöidöillä voi saada sisustettua upean kodin edullisesti. Tällaista näkisin mielelläni lisääkin messuilla. Toki vintagen viehätys näkyi pieninä ripauksina eräissä muissakin kohteissa esimerkiksi tiikkisenkkien muodossa, mutta Villa Karhu oli raikas poikkeus pääosin uusilla huonekaluilla sisustettujen kohteiden joukossa.

Messuilla tuli otettua jonkin verran kuvia myös muistakin kohteista. Joko olette saaneet messuähkyn vai kiinnostaisiko kurkata mielestäni parhaita paloja?

* Liput Asuntomessuille saatu SPR Kontilta.

6 kommenttia

 1. Tämä Villa Karhu oli kyllä yksi mielenkiintoisimmista kohteista. Itse kun vierailin messuilla oli Frida paikanpäällä ja oli mielenkiintoista kuunnella sisustusprojektista enemmän. Ja, kohteessa itseäni kiinnosti juurikin tuo SPR kanssa tehty yhteistyö. Sisustus osoitti jälleen kerran sen, että trendikäs sisustus ei tarkoita kallista hintalappua. Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kun on sisustussilmää, kaunis sisustus on helppo toteuttaa myös pikkurahalla. Tämä kohde oli hyvä osoitus siitä. :)

   Poista
 2. Hienonoja ja mielenkiintoisia kuvia Porin asuntomessuilta.
  Pori on muutenkin kaunis kaupunki, onhan se minun syntymäpaikkani :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin kaupunkiin. Todella kaunis kaupunki puistoineen. Sinne olisi kiva palata joskus vielä ihan ajan kanssa. Tällä kertaa visiittimme jäi pikaiseksi.

   Poista
 3. Onko tietoa mikä on tuo olohuoneen valaisin? Luulen tällä viikolla nähneeni samanlaisen 🤔

  VastaaPoista