Prinsessa Ruususen huoneessa

Tänään pääsette kurkkaamaan meidän 4,5-vuotiaan pikkuprinsessan huoneeseen. Siellä tehtiin jo alkukeväästä pieniä muutoksia, mutta näiden muutosten kuvaaminen otti oman aikansa ja lopulta kuvat vielä unohtuivat kameran muistikortille muutamaksi viikoksi. Lopulta vielä mietin, että kehtaanko edes julkaista näitä hieman epätarkkoja ja stailaamattomia kuvia, mutta menköön. Ei tämä bloggaus niin vakavaa ole. ;)


Ostin tytön sängyn päälle pellavaisen sänkykatoksen (JOX) hennossa vaaleanpunaisessa sävyssä. Se mätsää kivasti tapetin kanssa ja tuo sellaista Prinsessa Ruusunen-fiilistä huoneeseen. Huoneeseen on ilmestynyt myös valkoinen puinen vaateteline (Alice & Fox), johon on kätevä laittaa mekot ja tunikat ihasteltavaksi ja valittavaksi. Henkareiksi tyttö valitsi IKEA:n henkarit sateenkaaren väreissä. Itse olisin ehkä valinnut hillitymmät puiset henkarit, mutta näissä pienissä sisustusvalinnoissa on välillä mukava kuunnella myös huoneen asukkia.

Loput vaatteet löytyvät uudesta matalasta vaatekaapista (IKEA Platsa). Vaatekaapin päällä majailee iso joukko tytön yhdessä isänsä kanssa paperista askartelemia prinsessoita. Prinsessavaihe on siis hyvin vahvana päällä! :) Huoneessa ennen ollut korkea lipasto matkasi kaapin tieltä mökille. Se ei jotenkin sopinut tänne matalaan huoneeseen ja oli pienellä käyttäjälle hieman hankala. Tästä kaapista vaatteiden valitseminen käy helpommin. Pieniä muutoksia, joilla on niin suuri vaikutus.

Tämä huoneen puoli on siis tarkoitettu nukkumiseen ja pukeutumiseen, kun taas huoneen toisella puolella löytyy tilaa leluille ja leikeille. Sinne voisimmekin kurkistaa toisella kertaa. Sitä ennen, leppoista sunnuntaita!

3 kommenttia

 1. Onpa teidän pikkuneidillä kaunis huone, käytännöllinen mutta lapsen oman paikan näköinen, ja tuo sänkykatos kyllä kruunaa sen.

  VastaaPoista
 2. Oiih miten ihana huone. Sängyssä kaunis ja romanttinen katos.

  VastaaPoista
 3. I read yours are very good, suitable for me as a new learning blogspot. I have a Prediksi Togel blogspot. I am very grateful if friends want to visit on my blogspot Prediksi jitu.
  Not only Blogspot, I also learned to make a page, Visit also my cool page Link villabetting. Berita Indonesia

  VastaaPoista